Kaynarca’dan Silivri çıkarması

Kaynarca’dan Silivri çıkarması

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı adına bölgemiz milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Elif Koryürek ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Kısa bir süre önce yakınlarını kaybeden Binnur Fıçıcı, Ferit Pala ve Orhan Karaman'a başsağlığı ziyaretlerinin ardından Kaynarca ve beraberindekiler Büyük Sinekli ve Ortaköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler ve yapılan yatırımları yerinde incelediler.
Fenerköy mahalle muhtarlığının ve mahallede bulunan AK Parti irtibat bürosunu da ziyaret eden Kaynarca ve beraberindekiler çalışmalarını halkın nabzını tutmuş olarak tamamladı.

KAYNARCA: AZİZ MİLLETİMİZ ASİLDİR
Cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Silivri ardından Çatalca programına katılan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca Silivri programını sosyal medya takipçileriyle şöyle paylaştı: “Büyük Sinekli Mahallesinde muhtarımız ve köy sakinleri ile sohbet ettik. Asfalt için İBB'ye teşekkürlerini ilettiler. İstanbul Büyükşehrimiz yeni tamamlanan Sinekli yolu asfalt çalışmasını yerinde inceledik. Ara yollar dahi bitmiş. Silivri köylerindeydik, Fener'de kıymetli muhtarımız Muharrem Eren'le hasbihal ettik.
Annesi Hakk'ın rahmetine kavuşan Binnur Fıçıcı kardeşimize taziye ziyaretindeydik. Rab'bim cennetinde kavuştursun. Silivri siyasetinin duayen isimlerinden Ferit Pala'ya merhum abisi için taziye ziyaretinde bulunduk.
Ortaköy sokaklarında esnafımızla hasbihal ettik. Vatandaşlarımızı dinledik, yerel lezzetlerin tadına baktık. Ortaköy Mahallesi Tokat eşrafından Taş Sondaj Ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Ali Amca'nın mekânı cennet olsun.


Fener, Sinekli, Semizkumlar, Ortaköy derken yoğun güne Kavaklı'da kısa bir mola verdik. Silivri'mizde koca bir günün özeti... Aziz milletimiz asildir. Vatanı, ezanı ve bayrağı öncelikleridir.”
Haber Merkezi

YORUM YAP