Kaymakamlıktan Şehit ve gaziler için yemek daveti

Kaymakamlıktan Şehit ve gaziler için yemek daveti

17.07.2017 10:21:49

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kaymakamlığımızca şehit aileleri ve gazilerimize yönelik akşam yemeği programı düzenledi.

Aziz Şehitlerimiz ile kahraman Gazilerimize ve ailelerine 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 18.30'da Garden Restoran'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında verilen yemeğe Kaymakamımız Ali Partal, Belediye Başkanı Vekili Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Savcısı Cihan Sağlam, Cezaevi Tabur Komutanı Şener Kaytez, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ali Yorulmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri, Aziz Şehitlerimizin aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve aileleri katıldı.
Kaymakamımız Ali Partal yemek öncesinde masaları tek tek dolaşarak Aziz Şehitlerimizin ailelerine ve kahraman Gazilerimize ve ailelerine hoş geldiniz dedi. Yemek Kuran-ı Kerim tilaveti dinletisiyle devam etti.
Partal günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra yemeğe geçildi, İlçe Müftümüz İdris Çatmakaş'ın yemek duasından sonra Kaymakamımız misafirlerini uğurlayarak program sona erdi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tarihi sitem!
Sonraki » Duru, oyuncularından özür diledi!

YORUM YAP