Kasım gündemi görüşüldü

Kasım gündemi görüşüldü

2.11.2020 16:41:24

Silivri Belediye Meclisi Kasım gündeminde iki madde oyçokluğu, ikisi oybirliği ile kabul edilirken geri kalan konular ilgili komisyonlara havale edildi.

Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 10.00'da Volkan Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.

CHP Grubundan Doruk Bulut, Lütfü Vardar, Mehmet Yönet ve Ömer Ercan, MHP'den Ümit Seçkin, AK Parti'den Celalettin Yazıcı'nın izinli sayıldığı oturumda gündem maddelerinin bir kısmı kararlaştırılırken önemli bir bölümü komisyonlara havale edildi.

DERECE DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANDI

Belediyemiz kadrolarında derece değişikliği yapılmasının görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi.

ÜYELİKLERİN SONLANDIRILMASI OYÇOKLUĞU İLE GEÇTİ

Belediyemizin üyesi bulunduğu UCLG – Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (United Cities and Local Governments) Dünya Teşkilatı ve SODEM- Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği üyeliğinden ayrılması oyçokluğu ile kararlaştırıldı.

MUSTAFA CANLI TEKLİFİ İSİM TESPİT KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

Silivri, Selimpaşa Mahallesi, İSTAÇ Tesislerinin bulunduğu 6097. Sokak isminin "Mustafa Canlı Sokak" olarak değiştirilmesi İsim Tespit Komisyonuna havale edildi.

OĞUZ ARAL İSMİ SİLİVRİ'DE YAŞATILACAK

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültürel hizmet alanı olarak kullanılmakta olan Sergi salonumuza "Oğuz Aral" isminin verilmesi oybirliği ile kararlaştırıldı.

TAŞINMAZ SATIŞLARI PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

Kurfallı Mahallesi, 2377 parsel, Ortaköy Mahallesi, 564 ada, 10 parsel ve mülkiyeti belediyemize ait Silivri, Alibey Mahallesi, 81 ada, 117 parselde kayıtlı taşınmazın satış konuları Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

YORUM YAP