Karipçin’in kararnamesi geldi

Karipçin’in kararnamesi geldi

20.12.2017 11:46:31

Silivri Öğretmenevi tadilatı sürecinde adı yolsuzluğa karışan ve idari cezası onaylanan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, görevine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak devam edecek.

Silivri Öğretmenevi tadilatı giderleriyle ilgili yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle şikâyet üzerine geçen sene gözaltına alınan, sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin'in idari soruşturması tamamlanarak cezası onaylandı. Konuyla ilgili adli soruşturma devam ederken, idari soruşturma neticesinde Karipçin, idari ve mali ceza aldı. Kademe durdurulması sonucunda branşı olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğine dönecek olan Murat Karipçin'in İl Emriyle kararnamesi bir hafta önce geldi. Karipçin, görevine iki haftalık ilişik kesme sürecinin tamamlanmasıyla İstanbul'- daki bir okulda öğretmen olarak devam edecek.

Renginar SALİ

  1. ali ali

    ihale:nezaret,savcılık,mahkemeye çıkmış kişilere birde yılın öğretmenine ödül verdiriyorlar sanki başka dürüst adam kalmadı

YORUM YAP