“Kardeşlik içinde yaşamaya devam edeceğiz”

“Kardeşlik içinde yaşamaya devam edeceğiz”

10.08.2019 09:11:10

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Yerelden genele barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya ve hoşgörü anlayışımızı korumaya devam edeceğiz.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Kurban Bayramı, kurban ibadetinde bulunmak ve yoksula sahip çıkmak gibi manevi bir sorumluluk yükler. Dini vecibelerimizi en uygun şartlarda yerine getirmeyi arzu ederken, bayramların sunduğu fırsatlara hepimiz özen göstermeliyiz. Bayramlar; paylaşmaya, yardımlaşmaya, misafir olmaya, bir araya gelmeye imkân verir.
Türk milletinin asırlardır süregelen bir arada olma kültürü yıkılmaz kale gibidir.
Yerelden genele barış, kardeşlik içerisinde yaşamaya ve hoşgörü anlayışımızı korumaya devam edeceğiz.
Bir yanımızda sevinç ve mutluluk, diğer yanımızda üzüntü ve keder. Gelen şehit haberleriyle yüreğimiz sızlarken, kahramanlarımızın yazdığı destanlarla gururlanıyoruz. Milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapan Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun. Ay yıldızlı bayrağın dalgalanması uğruna vazifede bulunan güvenlik güçlerimizin bayramı kutlu olsun.
Değerli hemşehrilerim, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da çocuklarımıza bayramlık kıyafet hediye ettik. Silivri'mizde 22 bin çocuğumuzun tebessüm etmesi bizlere tarifsiz bir mutluluk yaşatıyor. Bayramlar çocuklar gülünce daha da güzelleşiyor. Dünyadaki masum tüm çocuklar mutlu olmayı hak ediyor. Gönül coğrafyamızdaki zulmün sona ermesi en büyük temennimdir. Uzanan yardım ellerinin birbirine sımsıkı sarıldığı, ibadetlerin kabul olduğu bir bayram diliyorum.
Bu duygularla Kurban Bayramınızı kutluyor, Türk-İslam alemine kardeşlik, huzur ve hoşgörü getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

YORUM YAP