Karaman’ın yoğun Silivri mesaisi

Karaman’ın yoğun Silivri mesaisi

20.03.2017 09:31:18

Silivri Merkez, üç mahalle, Hayır standı ve iki fabrikaya ziyarette bulunan AK Parti Silivri Başkan, yönetim ile temsilcileri, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman ile yoğun bir Referandum mesaisine imza attılar.

Silivri AK Parti İlçe Teşkilatının çalışmalarına destek olmak için ilçemize gelen Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman, merkez ve üç mahallede halkla buluştu, fabrika ziyaretlerinde emekçilere AK Parti İlçe Teşkilatı yetkililerinin katılımında Referandum bilgilendirmesinde bulundu.

SORA COSMETİCS'TE EMEKÇİLERLE REFERANDUM İSTİŞARESİ
AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, kendilerine eşlik eden Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman ve AK Parti Güngören İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demirci ile birlikte Gazitepe Mahallesinde bulunan Sora Cosmetics fabrikasını ziyaret etti.
Burada emekçi vatandaşlarla bir araya gelen heyet 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması hakkında konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı değişiklik teklif metni maddeleri hakkında yöneltilen soruları cevaplandırdılar.
HEDEF OLUKLARI MUKAVVA FABRİKASINA ZİYARET
AK Parti heyetinin Referandum çalışması Hedef Oluklu Mukavva Fabrikasıyla devam etti. Firma ortaklarından Sebahattin Şarki, heyeti makamında ağırladıktan sonra fabrikadaki emekçilerle görüşüldü. Programın bu kısmına Silivri Belediyesi Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan da eşlik etti.

GAZİTEPE HALKIYLA 16 NİSAN ÇALIŞMASI
Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman ve AK Parti Güngören İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demirci eşliğinde AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı temsilcileri Gazitepe Mahallesinde bulunan esnaf ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla da bir araya geldi. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun riyasetinde gerçekleştirilen ziyaret programına Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katılım gösterdiler.
İlk olarak Mahalle Muhtarı Kamil Gümüş makamında ziyaret edildikten sonra Mahalle esnafını dükkanlarını tek tek gezen heyet, kahvehanede ki vatandaşlarla da bir araya geldiler. 16 Temmuz Referandumu hakkında bilgilendirmelerde bulunan İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu ve Güngören Belediye Başkanımız Ş. Yüksel Karaman sorulan soruları da cevaplandırdılar.
AK Parti heyeti kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Gazitepe Muhtarı, esnafı ve vatandaşlarına teşekkür ettiler.

KAVAKLI HALKIYLA HALK OYLAMASI ÜZERİNE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Güngören Belediye Başkanımız Ş. Yücel Karaman ile birlikte AK Parti Silivri heyeti Kavaklı Mahallesinde bulunan esnaf ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla da bir araya geldiler. Mahalle esnafının dükkanlarını tek tek gezen heyet 16 Temmuz Referandumu hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

SEMİZKUMLAR'DA REFERANDUM BİLGİLENDİRMESİ
Semizkumlar Mahallesi'nde bulunan Silivri Arı Baş Eğitim Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun riyasetinde gerçekleştirilen ziyaret programına İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de katılım gösterdiler. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Kutlu ve Güngören Belediye Başkanı Karaman burada yaptıkları konuşmalarda 16 Nisan Referandumda oylanacak maddeler hakkında vatandaşları bilgelendirdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP