Karakoç: İstanbul’u kurda kuşa yem etmeyeceğiz

Karakoç: İstanbul’u kurda kuşa yem etmeyeceğiz

17.06.2019 14:22:20

MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, Ortaköy MHP Mahalle Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına Cumhur İttifakı'na destek vermenin ehemmiyetini anlatan Karakoç, 23 Haziran'da yapılacak olan “hesaplaşmayı” sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “Oylarımızı çaldırmadan sayımı inşallah el birliğiyle gerçekleştireceğiz” yorumunu yaptı.

“MEMLEKET SORUNLARINA MİLLİ İRADE ÇERÇEVESİNDE ÇARE ARAMAYI İLKE EDİNDİK”
23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri hakkında konuşan Erdem Karakoç, şunları söyledi: “Allah bizi son nefesimize kadar davamızdan ayırmasın. Davamız iman davasıyla bütünleşmiş bir dava. Türki milletinin büyük davası, Allah'ın adaletini yeryüzünde gerçekleştirme davasıdır. Devlet bey bizi Başbuğ Alparslan Türkeş'in çağırdığı yere çağırıyor. Kiminle karşı karşıyayız? Mustafa Kemal'in Sivas'ta gömdükleriyle karşı karşıyayız. Mustafa Kemal Sivas'ta önce mandacıları gömmüş. Mandacı, çareyi Amerika'da arayanlardır. Biz milliyetçi Türkiye fikrini temsil ediyoruz. Türk'ün iradesinin üzerinde hiçbir iradenin olmaması düşüncesini temsil ediyoruz. Milliyetçi Türkiye'de Türkiye'nin yabancılar tarafından değil, Türk milleti tarafından yönetilmesini düşünüyoruz. Birileri ‘Biz Türkçülüğe karşıyız' diyebilir ama Türkçülük ne demek? Osmanlı Türkiye'si yıkılırken ‘devletimiz yıkılmasın, gâvur bizi yönetmesin' davasıdır. Hiç aklı başında olan bir adam devletimiz yıkılsın der mi? Demez. Gâvur bizi yönetsin der mi? Demez. O zaman Türk milleti de böyle demiş. Osmanlı toplumuna mensup olan, Türkçe konuşmayan gruplarla aynı şeyi söylemişler. Hep beraber gayret göstermişler, devletlerini ayakta tutmuşlar, yeniden yapılandırmışlar ve Anadolu'ya o zamanki küresel güç olan İngiltere adına gelen 90 bin Palikaryalıyı Anadolu'da vura vura en son İzmir'de denize dökmüşler.

“CUMHURİYET TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK BELAYI DEF ETTİK”
Bugün aynı şeyi yapıyoruz. Bugün küresel güç İngiltere değil Amerika. Amerika 60 bin YPG'liyi Afrin'e yerleştirmiş. Yığınağıyla, barınağıyla Türkiye Cumhuriyeti devletine resmen savaş açmış durumda. Osmaniye, Kilis, Hatay, Gaziantep, Adana, Mersin'i aynı Hakkari'ye çevirmiş. Hakkari'de nasıl eylem yapabiliyorlarsa o bölgelerde de eylem yapabilecek gücü kazandırmış. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu belayı def etmesi lazımdı. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan en büyük hareketi yaptık. En büyük belayı def ettik. 4700 tane kalkan parmağı kırdık. Mustafa Kemal, Yunanlıları İzmir'de denize dökmüştü bizde Devlet bey ve Tayyip beyin devlet yönetiminde gösterdikleri kararlılıkla 4700 parmağı kırdık, 60 bine yakın peşmergeyi, PKK'lıyı, YPG'liyi tabiri caizse çöle gömdük.

“DARBECİLERE SELAM ÇAKANLARIN CANI CEHENNEME”
İktidarla baş edemediği için çareyi dışarıda arayan CHP'dir. Öyleyse çareyi Türk milletinde değil de yabancıda arayanların canı cehenneme diyoruz. Darbelere bel bağlayanların canları cehenneme diyoruz. Fetö'den, PKK'dan, YPG'den, S-400'den medet umanların canı cehenneme! Böyle siyaset olmaz. Türkiye'de siyaset yapmak isteyen insan terörle ilişkisini kesmeli.
“DEVLETİN GÜCÜ ZÜLFİKAR GİBİ HAİNLERİN BAŞINA İNMELİ!”
Türkiye bugüne kadar 3 büyük tehlikeyle savaştı; bunlar PKK ve türevleri, Makarios ve türevleri, Fethullah Gülen ve türevleri. Biz bunlara karşı Türkiye Cumhuriyeti adına kararlılık gösteriyoruz. Hepsini gömmek bizim işimiz ama en güzeli demokrasi içinde gömmek. Devletin gücünün zülfikar gibi hainlerin başına inip hepsinin kellesini almasıyla yol yürümemiz lazım.

“KİMSE BİZE ALLEM KALLEM EDEMEZ”
Biz bugün AK Parti'yle beraber anayasayı değiştirmişiz. Biz bugün AK Parti'yle beraber Irak ve Suriye'de düzenli müdahaleler yapmışız. Cumhuriyet tarihinin en büyük hainlerini imha etme hareketini yapmışız. Yolumuzdan memnunuz. İhale bölüşmek, kadro almak için bir araya gelmedik. Sadece Türkiye'nin bütünlüğü için bir aradayız. Kimse bize allem kallem edemez. Kimse bize tezgah açamaz. Bizimle beraber yürürken başka işlerle oynayamaz. Eli işte, gözü oynaştacılık hiç kimsenin yapacağı bir iş değil. Biz ortaklarımıza da kendimize de güveniyoruz. Bizde hile hurda olmadığı için ortaklarımızdan bize karşı hile hurda olmaz. Ona göre hareket ediyoruz. Allah yardımcımız olsun. İstanbul'u kurda kuşa yem etmeyeceğiz. İttifak çerçevesinde örgütlerin İstanbul'un kaynaklarını heba etmesine müsaade etmeyeceğiz. Oylarımızı çaldırmadan sayımı inşallah el birliğiyle gerçekleştireceğiz.”

Hazal BAŞARAN

  1. ali ali

    binali yıldırımın pekeke ve kürdistan açıklmaları sizlerin payandalığı şehitlerimizin kemiklerini bizlerin vicdanını sızlatmaktadır

YORUM YAP