Karakaş: Silivrispor bir karpuzun iki yarısı pozisyonuna getirildi

Karakaş: Silivrispor bir karpuzun iki yarısı pozisyonuna getirildi

3.07.2017 09:38:47

Silivrispor'un tarihi kongresinde (sadece kulübün yeni yönetimi değil Silivri siyaseti açısından da dönüm noktası sayılabilir) söz alan Metin Karakaş, her ne kadar “Sporda siyaset olmaz” dese de, sürecin siyasi sonuçlara gebeliği aşikar.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, genel kurulda söz alarak “Son 60 yılın en sıcak günü ve Silivrispor'un en sıcak kongresini yaşıyoruz. Akıttığımız ter Silivrispor'a feda olsun. Her yerde en üst kurul genel kuruldur. Bu genel kurul tarihi bir görevi daha yerine getirmiştir. Silivrispor son iki ay içinde söylemlerle, Silivrililerin farklı değerlendirmeleriyle adeta bir karpuzun iki yarısı pozisyonuna getirildi. İşte bu olağanüstü kongre hepimizi bir araya getirerek tarihi toplantısını yapmakta.

“SPORDA SİYASET OLMAZ!”
Şunu özellikle belirtmek istiyorum, arkadaşlar sporda siyaset olmaz. Müjdat Gürsu'ya yok sayan anlayış Silivrispor'a hiç yakışmadı. Silivrispor'un bugünü ve yarını için bir vizyon çizildi. İnşallah güzel başarılara imza atılacaktır.

“İLK DEFA BİR SİLİVRİSPOR KONGRESİNDE BAŞKAN VE YÖNETİM KAÇTILAR!”
Çok üzüldüm. Başkan ve yönetimi keşke burada olup bu tarihi an'a şahitlik etselerdi. Tarihi bir görev yaptılar. Silivrispor'umuzu bir kez daha ikinci ligle tanıştırdılar. İlk defa bir Silivrispor kongresinde Başkan ve yönetim kurulu üyeleri kongreyi terk ettiler, kaçtılar! (Bu esnada genel kurula dönen Ümit Kalko, “Buradayız” diye hemen Karakaş'ın yanı başından seslendi.)
Geldi mi? İyi ki gelmişler. Ümit beye teşekkür ediyoruz.
Akgün Duru, “Ben bir söz verdim. Bin minnet borcum var.” dedi. Ben de ilk defa oy kullanacağım. Bundan sonra kavga etmek, öfke, ayrımcılık içeren sözler sana yakışmaz. Silivrispor'a yakışan bir başkan olarak yönetiminle birlikte, geçmiş dönem kulüp başkanlığın gibi kulübe sahip çıkacaksınız ve kongre yaparak da bayrağı başkasına devredeceksiniz. Bu anlamda size oy veren bir kardeşiniz olarak an ver an takip edeceğimi buradan beyan ediyorum.
Kongrenizin bu anlamda hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP