XXXXX

Karakaş, sahalara hızlı döndü!

Geçtiğimiz hafta AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş yoktu, adeta parti durdu. Şimdi Belediye Başkanı Özcan Işıklar izne ayrıldı belediyeden ses yok sanırsınız ki her şey durdu…
Karakaş, partideyken bekleyenleri, görüşmek isteyenleri partiyi dolduruyor. Hatta yönetimdekiler bile yanından ayrılmıyor. Karakaş, yokken herkes kendine izin veriyor. Sonuçta onların da izne, biraz kafa dinlemeye ihtiyacı var.
Siyasi partilerde ‘tek adam’ üzerine kurulan politikalar ve stratejiler bundan eleştirilse de doğurdukları sonuç önceden bilinse de demek ki koşullarımız bu kadar.
Bugünkü sayımızı görenler "AK Parti bülteni gibi olmuş” diyebilir, görüntü de aynen öyle… Ama konu bizden kaynaklı değil tamamen Metin Karakaş’ın tatilde iyi dinlenip de yoğun bir şekilde siyasi temposuna geri dönmesinden kaynaklı. İnsan kendini çalışmaya verince canını sıkan şeyleri kafasından atması da daha kolay oluyor.

VERGİ HAFTASI BİTTİ, MUHASEBE HAFTASI BAŞLADI
Vergi Haftası Silivri’de sessiz sedasız geçti gitti. Son gününde Allah’tan AK Parti hatırladı da konu gündeme geldi. Mükelleflerin Vergi Haftası’nı kutlayacak halleri yok zaten.
"Vergi” kelimesi bile hele ay sonu tüylerinin diken diken olmasına yetiyordur. Nereden bildiğimi soracak olursanız; kendimden biliyorum…
"Sorun yok” algısı işlenedursun esnaflar arasında ve iş dünyasındaki ekonomik sıkıntılar gün gibi aşikâr. Kışın ateşi yükselen faturalar sıkıntıyı daha da yakıcı hale getiriyor. Yine de siz umudunuzu yitirmeyin, önümüz yaz…
Az kaldı...
Ay sonu ödemelerinden sonra yeni bir aya, yeni umutlarla başlama vakti. Bugün itibariyle de Muhasebe Haftası kutlanıyor. Tüm mali müşavirler ve muhasebecileri kutluyorum. Onlar hem biraz eğlenecek hem de sorunlarını, mesleki sıkıntılarını bu vesile ile değerlendirecek. Hürhaber için çok özel olduklarını dile getirmek istiyorum. Bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve özen her daim yol gösterici oldu, kendimizi geliştirmemize vesile oluşturdu.
Yıllardır onları temsilen Kamil Çelik ile çalıştık, sonra zarif bir hanımefendiyi temsilci seçtiler Saadet Gencoğlu…
Temsilcileri nezdinde tüm meslektaşlarına daha iyi çalışma imkânları ve başarılar diliyorum gazetem ve çalışanlarım adına. İyi ki varsınız!
Ve sevgili mali müşavirimiz İbrahim Karaduman ve çalışanları Barış Pehlivan, Murat Solak, Nazlı Koçoğlu, Sema Pala ve tüm çalışanları siz de sağ olun, var olun! Hürhaber’in kurumsal yapısına mali açıdan sunduğunuz destek bizim için çok önemli.

GÜNÜN SÖZÜ
"Dünya'daki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar sevginin yerini tutmaz.
Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın.”
Şems-i Tebrizî

YORUM YAP