Karagöz'den Halk için Bütçe, Demokratik Türkiye mitingine çağrı

Karagöz'den Halk için Bütçe, Demokratik Türkiye mitingine çağrı

7.12.2019 09:54:02

Eğitim Sen Genel Mali Sekreteri Ahmet Karagöz, dün Silivrili eğitimcilerle buluşarak konfederasyonları KESK tarafından 8 Aralık 2019 düzenleyecekleri Halk İçin Bütçe, Demokratik Türkiye” mücadele programı ve mitingine katılım çağırısında bulundu.

Eğitim Sen Sendikası Genel Mali Sekreteri Ahmet Karagöz, dün Silivri'deydi. Karagöz, sendikanın Silivri Temsilcisi Caner Erdoğan ve yetkilisi Asuman Erarslan'la birlikte okul ziyaretlerinde bulunarak üyeleriyle bir araya geldi. Karagöz, insanca bir yaşam, barış, demokrasi, adalet için, vergi adaletsizliğine, zamlara ve ekonomik krize dur demek için 8 Aralık 2019 Pazar günü Bakırköy Halk Pazarı'nda konfederasyonları KESK tarafından düzenlenecek olan “Halk İçin Bütçe, Demokratik Türkiye” mücadele programı ve mitingine katılım çağrısı yaptı.
Eğitim Sen Sendikası Genel Mali Sekreteri Ahmet Karagöz, Hürhaber Gazetesi'ni de ziyaret ederek eğitimcilerin ve okulların sorunlarını dile getirdi, eğitim sistemindeki sıkıntılar gibi birçok konuyu paylaştı. Karagöz, Bakırköy Halk Pazarı'nda gerçekleştirecekleri miting hakkında da bilgi verdi.

Renginar SALİ

YORUM YAP