Karaca da CHP’nin aday adayları arasında

Karaca da CHP’nin aday adayları arasında

6.11.2018 09:47:53

İş hayatı ve spor alanındaki yöneticilik faaliyetlerinden sonra Serdar Karaca, Silivri'yi yöneten ekibin içerisinde yer alma niyetini ortaya koydu.

Cumhuriyet Halk Partisi saflarından yeni dönemde Silivri yönetiminde meclis üyesi olarak söz sahibi iddiasıyla iş insanlarımızdan Serdar Karaca da müracaatta bulundu.

SERDAR KARACA KİMDİR?
21 Mart 1975 yılında Silivri'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Silivri'de tamamladı. İnternational American University'de İngilizce Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 14 yıl boyunca Bilgisayar Mühendisi olarak sırasıyla Şahinler Tekstil, Hamoğlu Holding ve Atateksil işletmelerinde üst düzey yönetici ve fabrika müdürü olarak çalıştı. İngilizce bilmekte.
2009 yılında gıda işletmesi açarak, ticari hayata atıldı. 10 yıllık ticari hayatında işletme sayısını 3'e ve çalışan sayısını 22 kişiye çıkartarak Silivri'de hizmete devam etmekte. Silivrispor'un 2. Lige çıktığı ve şampiyon olduğu yönetimde aktif olarak görev aldı. Zeynep Hande Karaca ile evli. Ayça ve Sıla adında 2 kız çocuğu vardır. Emekli Tapu Sicil Müdürü Şükrü Karaca'nın oğlu, Rahmetli Mimar Tamer Kutluay'ın damadıdır.
Haber Merkezi

YORUM YAP