Karabulut; “Tek hedefimiz güçlü altyapılar”

Karabulut; “Tek hedefimiz güçlü altyapılar”

16.07.2020 09:08:00

TFF 3. Ligde mücadele eden Silivrispor'da Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Karabulut yaptığı açıklamasında; “Altyapılarımıza yatırımlarımızı arttırarak çok daha iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.

 

Her sezon altyapılarından yetişen oyuncularını A takıma alarak profesyonel sözleşme imzalatan Silivrispor'da Altyapılar Sorumlu Yöneticisi Hayrettin Karabulut; “Geçtiğimiz sezon profesyonel sözleşme imzalattığımız altyapı oyuncularımız resmi müsabakalarda ter döktüler özellikle bu durum beni son derece memnun etmiştir. Bu istikrarımızı devam ettirmek istiyoruz. Yeni sezonda ise yine en az 5 altyapı oyuncumuz ile sözleşme imzalamak istiyoruz ve bunun içinde idmanlarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz.

 

POPÜLARİTESİ YÜKSEK TRANSFERE DEĞİL ALTYAPILARA YATIRIM YAPILACAK

Yaklaşan yeni sezonda da mutlaka takviyelerimiz olacak. Hedefimiz borcumuzu en aza indirmek. Bunu başarabilmek için altyapılarımıza daha güçlü sarılacağız. Bir spor kulübünde hedef her zaman üst liglerdir ama biz altyapı yatırımlarına da devam edeceğiz. Silivri'nin çocuklarının bu takımda daha fazla olmasını ve daha fazla forma şansı bulmasını istiyoruz.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Demek ki neymiş!?
Sonraki » LGS Puanları açıklandı

YORUM YAP