Kar Teknik’ten özel iklimlendirme çözümleri

Kar Teknik’ten özel iklimlendirme çözümleri

24.09.2018 09:35:11

2004 yılında Silivri'de faaliyetlerine başlayan Kar Teknik, iklimlendirme sektörünün lider oyuncularından MITSUBISHI ELECTIRIC'in yetkili klima tasarım, satış, servis ve uygulama bayisi olarak hizmet vermeye devam ediyor. 

Kar Teknik, iklimlendirme sektöründe satış, uygulama ve taahhüt hizmetleriyle başladığı faaliyetlerine 2013 yılında MITSUBISHI ELECTIRIC'in klima sistemleri bayiliği, havalandırma ekipmanları, ticari, hafif ticari ve evsel cihazların projelendirmesi ve satışı ile devam etmekte… Klima satış ve servis alanında deneyime ve bilgiye dayalı yüksek teknoloji çözümleri, sürekli gelişen ve yenilikleri takip eden profesyonel altyapısıyla fark oluşturan Kar Teknik, klima sektöründe öncü firmalar arasında yer alıyor. Firma; ısıtma, soğutma ve havalandırma alanında farklı ihtiyaçlara uygun son teknolojiyle üretilmiş ürünleri uzun yıllara dayanan tecrübeli ekibinin desteği aracılığıyla sektörün ve tüketicilerin hizmetine sunuyor.

NEDEN ÇÖZÜM MİTSUBİSHİ ELECTRİC KLİMA?
• İklimlendirme cihazları sektöründeki deneyim ve uzmanlığı ile kendini ispatlamış bir markadır.
• Mekânınızın ihtiyacına uygun kapasite ve tipte çözümler sunar.
• Yazın +35 °C'ye kadar sıfır kayıpla soğutma, kışın -10 °C'ye kadar sıfır kayıpla kesintisiz ısıtma özelliği ile konforlu iklimlendirme sunar.
• Isıtma ve soğutmada A+++ enerji sınıfına ulaşan yeni nesil klima modelleri ile gereksiz enerji tüketiminin önüne geçer ve tasarruf etmenizi sağlar.
• Klima modelleri çift kanat tasarımı sayesinde mekâna havanın en konforlu şekilde dağılmasını sağlar. Bu sayede doğal hava ortamı sağlanır. Temiz hava akıșı, sizin daha güvenli nefes almanız anlamına gelir.
• Akıllı hava yönlendirme özelliği ile tek bir düğmeye dokunarak hava üfleme açısını istediğiniz yöne yönlendirilebilirsiniz.
• Sessiz çalışma stili ve yüksek performansı ile tercih edilir.
• Birbirinden etkileyici, zarif, kompakt tasarım ve renk seçenekleri ile dekorasyonunuza da renk katar.
• Hem ekonomik hem de garantili çözümler sunar.

SİZE EN UYGUN KLİMAYI BULMAK İÇİN İSTER EVİNİZE, İSTER İŞ YERİNİZE ÜCRETSİZ KEŞİF DESTEĞİ
Kar Teknik'in uzman teknisyenleri klimanın takılacağı mekana en uygun kapasitenin seçimi, klimanın monte edileceği en uygun yerin belirlenmesi, teknik gerekliliklerin ve tüketici beklentilerinin tam anlamıyla anlaşılması için adresinizde özel geliştirilmiş Keşfetteam uygulaması ile en doğru analizi yaparak ücretsiz keşif hizmeti de sunuyor. Beklentilerinizi ve mekânınızın ihtiyacını karşılayacak, aynı zamanda bütçenizi düşünen en uygun klimayı seçmekte zorlanıyorsanız, ücretsiz keşif hizmeti size yardımcı olacaktır.

İletişim Bilgileri
Kar Teknik, her türlü iklimlendirme uygulamalarında çözüm ortağı olarak yanınızda. Ayrıcalıklı MITSUBISHI ELECTIRIC klima yetkili bayi hizmetlerinden faydalanmak için geç kalmayın. Kar Teknik; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hüseyin Tufan Sokak, No:2/C adresinle hizmet vermekte olup, firma yetkililerine 0 (212) 727 38 13 numarasından veya www.karteknikklima.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Pazar günleri hariç haftanın her günü açıktır. Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP