Kapaklıspor sezona Bolu’da hazırlanacak

Kapaklıspor sezona Bolu’da hazırlanacak

1.09.2018 11:37:52

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin son şampiyonu Kapaklıspor, 2018-2019 sezonu öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında Bolu Abant'ta kampa girecek.

Bir hafta sürecek kampta Kapaklıspor 3 hazırlık karşılaşması oynayacak. 

3 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK
Süper Amatör Ligi geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi'nin kapısından dönen Kapaklıspor, 2018 – 2019 yılı sezonunu Ağustos ayı başında Kapaklı'da açmıştı. Kapaklı Stadı'nda antrenmanlarını sürdüren Kapaklıspor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmüştü. Teknik direktör Faruk Kuzu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor, 2.etap çalışmalarına Bolu'da devam edecek. Abant'ta kampa girecek olan Kapaklıspor burada 3 hazırlık karşılaşması oynayacak.

HEDEF YENİDEN BAL
Bolu'ya Teknik Direktör Faruk Kuzu, Yardımcı Antrenör Ercan Yılmaz ve yönetici Anıl Aydın ile birlikte toplam 24 futbolcu ile gideceklerini belirten Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Yoğun ve hızlı bir transfer süreci yaşadık. Kadromuza birçok yeni futbolcu katıldı. Kamp döneminde futbolcularımızın uyum sürecini daha çabuk atlatacakların ve eksiklerin kısa sürede tamamlanacağını ümit ediyoruz. Hedefimiz yeniden Süper Amatör'de şampiyon olmak ve geçen sene kıl payı kaçırdığımız Bölgesel Amatör Lig'e bu sezon yükselmek.” dedi.

SEZON AÇILIŞI UZUNKÖPRÜSPOR İLE
1 haftalık Bolu kampının ardından 8 Eylül'de Kapaklı'ya gelecek olan Kapaklıspor sezonun açılışını 16 Eylül tarihinde Bölgesel Amatör Lig takımı Uzunköprüspor ile karşılaşacağı maç ile açacak.

Kapaklı Bakış Gazetesi

YORUM YAP