XXXXX

Kandemir ve AK Parti

Ak Parti, Cuma akşamı iftar programını Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Halkın katılımı parti yetkililerini oldukça mutlu ederken, ilginç bir detaya değinmeden geçemedim. Bir süredir Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile ipleri koparan CHP Silivri ve İBB Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Ak Parti'nin iftarında protokol masasında.
Kendi partisinde bulamadığı huzuru Ak Parti'de buldu diyeceğim olmayacak. Işıklar'ı, Ak Parti nedeniyle topa tutan Kandemir, söz konusu iftara katılmakta bir sakınca görmedi anlaşılan. Kulislerde ise Işıklar'ın Ak Parti'ye geçmeyeceğinden emin olmak için bir hafta öncesindeki senaryoların sergilendiği konuşuluyor. "Emin olduktan sonra artık kendisi geçebilir” söylentilerine itibar etmesem de yaptıklarının hakkında ne tür yorumlara sebebiyet verdiğini bilmesi için değinme ihtiyacı hissediyorum. CHP'de 2004'te bir boşluğu doldurdu da, Ak Parti'de Kandemir'e hiç yer varmış gibi görünmüyor.
Bu arada Yılmaz Kandemir'in arsalarını satışa çıkardığı ve seçim startı verdiği konuşuluyor. Tahmin edersiniz ki 40 yıllık rüyası Silivri Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı tekrardan Kandemir… Bugüne kadar gerçeğe çeviremediği rüyası bu saatten sonra olur mu? Fakirin ekmeği umuttur! Bozmayayım ama ben kendisine hiç şans tanımıyorum. Bunun Kandemir'i yolundan çevirmeyeceğini de çok iyi biliyorum.
Konuyu fazla dağıtmadan bir şey daha eklemek istiyorum. Kandemir, yaptığı son açıklamaların yerel basında geniş yer almamasını Özcan Işıklar'ın basını susturduğunu iddia ederek açıklıyor. Işıklar'ın kimseyi arayıp da böyle bir şey istemeyeceğini kendisini biraz tanıyan herkes bilir. Bunu bilmeyenlerin mutlaka öğrenmesi gereken ise yerel basına kimsenin zorla bir şey yaptıramayacağıdır. Birçok konuda farklılıklarımız vardır. Tarzlarımız, seviyelerimiz değişiktir ama bir siyasetçinin baskılarına, korkarak boyun eğecek tip yok piyasamızda. Aksine böyle bir durumda olayı inada bindirir, bir yerine beş yaparız. Işıklar değil kim olursa olsun, baskı ve tehditle asla yerel basından istediğini alamaz. Aldığı görülmedi…

SİLİVRİ'YE SAĞLIK MESLEK
LİSESİ KAZANDIRACAK
Ortaköy Sanayisinin tanınmış işadamlarından Celal İlaldı, Silivri'ye bir sağlık meslek lisesi kazandırmak için kolları sıvadı. Selimpaşa'da bulunan Luk Otel'in binasında okul açmak için hazırlıklara başlayan İlaldı, yaptıracağı özel liseye birkaç yıl önce kaybettiği oğlu Celal Azad İlaldı'nın ismini verecek. Meslek liseleri bölgemiz için de çocuklarımızın geleceği açısından da son derece önemli. Şimdiden hayırlı olsun!

AK PARTİ'DEN
SİLİSTRE'DE İFTAR
Siz bu satırları okurken, biz Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindekilerle Bulgaristan yollarında, Silistre bölgesinde verilecek iftara katılmak için yollarda olacağız. Bosna'dan sonra Bulgaristan'a rotayı çeviren Ak Parti teşkilatı, siyasi çalışmalarına kuşkusuz farklı bir bakış açısı kazandırma yolunda ilerliyor.

İŞ HAYATINIZDA KAZANAN
OLMAK İÇİN OLMAZSA
OLMAZ KULLARI
EİNSTEİN'DEN ÖĞRENİN!
1. Merak duygunuzun peşinden gidin: "Hiçbir özel yeteneğim yok. Sadece tutku derecesinde meraklıyım."
2. Azim paha biçilmez bir özelliktir: "Neyi başarıyorsam, çok akıllı olduğum için değil, problemlerle uzun zaman kaldığım için.”
4. Hayal gücü güç doludur: "Hayal gücü her şeydir. Hayatın gelecekteki cazibelerinin ön gösterimidir. Hayalgücü bilgiden önemlidir.”
5. Hata yapın: "Hiç hata yapmamış bir insan, hiç yeni bir şey denememiş demektir.”
6. Anı yaşayın: "Geleceği hiç düşünmem – zaten çabucak geliveriyor bugüne.”
7. Değer yaratın: "Başarılı olmak için değil, değerli olmak için çabalayın.”
İyi haftalar!

YORUM YAP