XXXXX

Kandemir Gergin

Dün öğleden sonra Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir makamında esmer bir vatandaşı kabul etmiş. Bir süre sonra odadan ciddi bir kavganın sesleri yükselmiş. Roman vatandaşlar ile sıkı bir iletişim içinde olan Kandemir, bu aralar onlar ile de ortak dil bulma konusunda sıkıntı yaşıyor anlaşılan… Ayrıntılar yarın…

TURAN’DAN
NEZAKET ÇAĞRISI
Silivri Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Turan aradı ve halefi Özcan Işıklar’a nezaket atfında bulundu. Turan dedi ki; “Ali Dursun’u uğurlarken, bizler kendisiyle birlikte bizden önceki dönemde çalışan Belediye Başkanı Selami Değirmenci’ye de söz hakkı verdik. Aynı nezaketi beklerdik. Ama göremedik.”
Turan ile Değirmenci’nin gece boyunca haleflerini çekiştirdiklerini tahmin etmek zor değildi, ama haklılığımızın teyidi de fena olmadı.
Siyasetin tadını iyiden iyiye kaçırdıktan sonra en ufak bir jest bile gönülleri hoş etmeye yeter.
Turan da beklediği nezaket konusunda haksız değil. Eminim ona bu kadarını bile çok görenler de kendi açısından bir sürü haklı gerekçe sunar ortaya. Ama biraz empati bir çok şeyin anlamını değiştirebilir.
Nihayetinde insanlar ektiğini biçiyor unutmamak gerek…

PAZARTESİ SİLİVRİ’DE
VALİ BEKLENİYOR
Edinilen bilgilere göre 26 Eylül Pazartesi günü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Selimpaşa’ya gelerek Fen Lisesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Kesin olmamakla birlikte açılışa Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer de  bekleniyor. Silivri yeni haftaya hareketli başlayacak. Bu arada yeni Kaymakamımız Salih Keser’in de pazartesi günü iş başı yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ATUN KABUL ETMEDİ,
ONUR’UN ATANMASI
BEKLENİYOR
CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Aydan Atun’un geti-rilmesi beklendiğini yazmıştım dün. Atun, kendisine bu yönde getirilen teklifi kabul etmemiş. Yeni isim olarak Anıl Onur değerlendiriliyor.

Haberin devamı 23.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP