Kancıoğlu; “Beni ikna eden Güraslan’a teşekkür ederim”

Kancıoğlu; “Beni ikna eden Güraslan’a teşekkür ederim”

26.11.2019 18:02:07

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın yoğun çabaları sonucunda kulübün forma sponsorluğu için evet diyen Otomotiv Yedek Parça imalatı yapan KANCIOĞLU OTOMOTİV sahibi Mehmet Ali Kancıoğlu ile yapılan anlaşma neticesinde toplam 325.000 TL'nin 50.000 TL'si kulübün kasasına yattı.

Sezona başlarken bir türlü aradığı sponsoru bulamamaktan yakınan Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan'ın yoğun mesailerinin ardından Silivri'nin köklü firmalarından Kancıoğlu Otomotiv kulübe kapılarını açtı. Toplamda 325.000 TL forma sponsorluğu ile anlaşma sağlandığı bildirildi. Silivri'de Otomotiv Yedek Parça imalatı yapan KANCIOĞLU OTOMOTİV sahibi Mehmet Ali Kancıoğlu konu hakkında yaptığı açıklamasında; “Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan'ın sayesinde küçük de olsa ilçenin marka değeri olan kulübe bir katkım oldu. Kendisine beni ikna ettiği için teşekkür ederim. İlçemizin geleceği olan gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirildiği kulübe desteğim artarak devam edecektir. Şunu da eklemek isterim ki yıllardır unuttuğum bir zevkti futbol ve futbol dünyasına tekrar dönüş yaptık.

GENÇLERE UFACIK BİR KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA

Eski amatör lisanslı bir futbolcu olarak hayatımızın en güzel günlerini kimi zaman çamurlu, tozlu sahalarda kimi zaman da yeşil zeminlerde geçirdik. Futbol oynadığımız ve sporun içinde olduğumuz zamanlarda ne kötü bir alışkanlık ne de kötü olan bir şey düşünmedik. Bu sayede amacım asla ve katta reklam değil ve olmamıştır. Gençlerimiz için ufacık bir katkım olduysa ne mutlu bana. Allah bütün milletimize sonra da bütün dünya insanlarının spor sayesinde kardeşliğe katkı olması dileğimdir.

MEHMET ALİ KANCIOĞLU'NA DA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ

Yapılan görüşmelerin ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “İlçemiz iş insanlarının temkinli yaklaşımlarını olumluya çevirmeye başladık. İlçe sporuna katkı için elimizi taşın altına koyduğumuzun ve bizimle birlikte kulübümüze destekte bulunacak isimleri aramaya başladığımızda Kancıoğlu Otomotiv'in sahibi büyüğümüz abimiz Sayın Mehmet Ali Kancıoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonuca ermiştir. İlçemizde faaliyet gösteren değerli işletmelerimizden olan ve oto yedek parça imalatı yapan Kancıoğlu Otomotiv ile bir yıllık anlaşmamızı yapmış bulunuyoruz. Bu anlaşmamız hem ilçemize hem de kulübümüze hayırlı olsun. Ayrıca bize güvenerek kapılarını açan değerli iş insanı Mehmet Ali Kancıoğlu'na da sonsuz teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP