Kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor

Kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor

29.05.2017 11:10:14

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri Silivri'nin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışma ile yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Köy Koordinasyon Komisyonu yetkilileri, bölge halkının ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşan İBB sorumluları ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'ya teşekkür etti.

Mahalle ihtiyaçlarına yönelik çalışma ve gayretler bölge sakinleri tarafından da mutlulukla izleniyor.

KUTLU'YA TEŞEKKÜR ETTİ
Beyciler ve Kavaklı'da devam eden tretuvar çalışmalarının yanı sıra Değirmenköy-Büyük Çavuşlu arasındaki 13 km yolda ekiplerin devam ettirdiği asfalt kaplama faaliyetleri hakkında bilgi veren AK Parti Köy Koordinasyon Komisyonu üyeleri, “Bölge halkımızın ihtiyaçları konusunda hassasiyetlerimizi her zamanki gibi önemseyen İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu, İBB Ekiplerine sonsuz teşekkürler. İhtiyaçların yerinde tespiti ve takibini, çalışmalar ve sorunların ivedilikle çözümü konuşunda gayret gösteriyoruz. Bizlere halka hizmet konusunda destek sunan ve imkan tanıyan ilgili İBB birimlerine, İBB Başkanımız ve İlçe Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Bölgemizi daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirme gayretimiz devam edecek. İBB sorumluluğunda olan bölgelerde bozuk yol, kaldırımsız cadde bırakmamak için çalışıyoruz” dedi.

HALK MEMNUN
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, İBB ve AK Parti yetkililerine teşekkür ettiler.

Ersin ERGİN

YORUM YAP