Kahraman şehitlerimiz anıldı

Kahraman şehitlerimiz anıldı

17.07.2018 10:05:51

Silivri Kaymakamlığı, FETÖ/PDY'nin gerçekleştirdiği darbe girişiminin 2. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıldönümü nedeniyle, 15 Temmuz Pazar günü tüm yurtta olduğu gibi Silivri'de de anma programı şehit cenazelerinin ziyaret edilmesiyle başladı. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında protokol üyelerimiz ve vatandaşlar Pazar günü Yeni Mezarlıkta şehit cenazeleri başında dua okudu ve çiçekler ile 15 Temmuz da dahil olmak üzere tüm şehitlerimizin hatıralarını yad ettiler, gazilerimize esenlik dileklerini ifade ettiler.
Şehitlerimizin anısına istinaden program düzenleyen Kaymakam Ali Partal'ın katılımıyla Silivri Yeni Mezarlığında gerçekleştirilen kabir ziyaretinde; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Yargı ve Jandarma temsilcileri, Silivri Müftüsü İdris Çakmakaş, Mal Müdürü Hadi İlmen, Silivri İlçe Sağlık Müdür Hasan İpekoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, İBB Silivri Mezarlıklar Müdürü Yavuz Çaylak, Muharip Gaziler Derneği Silivri Şube Başkanı Adnan Gürcan, muhtarlar ve dernek üyeleri, Meclis Üyeleri, şehit yakınları ile vatandaşlar hazır bulundu.
Şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okudu, protokol mensupları kabirlerin başında edilen duaya eşlik ettikten sonra ebedi kahramanlarımızın mezarlarına çiçek bıraktı.
Bu programa ilave olarak öğle namazından önce ilçemiz Piri Mehmet Paşa Cami'sinde şehitlerimizin ruhu için mevlid-i şerifler ve dualar okundu.

Ersin ERGİN

YORUM YAP