KAGİD’ten “Eski günler tadında” buluşma

KAGİD’ten “Eski günler tadında” buluşma

10.07.2021 13:11:34

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri salgın sonrası ilk buluşmalarında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz'ı misafir ederken, Sağlık Komisyonu organizesinde Eczacı İlknur Sönmez'in Covid-19 hakkındaki sunumu ile bilgilendi.

Pandemi dolayısıyla hayata verilen zorunlu molanın ardından Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri “Eski günlerin tadında” teması, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz ile kurucu başkanları Aynur Süleymanoğlu'nun katılımlarıyla Cuma akşamı Jasmine Restaurant'ta buluştu.

KAGİD, EZGİ VE VOLKAN YILMAZ'I MİSAFİR ETTİ

Silivri Kadın Girişimciler Derneği salgın tedbirleri kapsamında uzun bir süredir ara verdikleri toplu programlarına Cuma akşamı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz'ı misafir ederek devam ettiler.

SÖNMEZ, COVİD-19 AŞILARI VE SALGIN SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Derneğin Sağlık Komisyon Başkanı Nedret Kahraman'ın düzenlediği etkinlikte Eczacı İlknur Sönmez, Covid-19 aşıları ile ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi ve katılımcıların konuyla ilgili merak ettiklerini yanıtladı.

NARİNÇ, YENİ ŞARTLARDA İŞ VE SOSYAL YAŞAMA DEĞİNDİ

Programın açılış konuşması ve moderatörlüğünü gerçekleştiren Dernek Başkanı Gülgün Narinç, yeni hayat şartlarında kadınlar, iş yaşamındaki konumları ve sosyal ilişkiler üzerine görüşlerini paylaştı.

YILMAZ: SALGIN KADINLARIN OMUZLARINDAKİ YÜKÜ AĞIRLAŞTIRDI

Dernek üyelerine seslenen Başkan Volkan Yılmaz, yerel yönetim hassasiyetlerine değinirken, dünya ve ülke olarak yaşadığımız zor şartlar altında toplumsal dinamizm ve kadınların gücüne dikkat çekti. Her zaman olduğu gibi salgın koşullarında da kadınların omuzlarına binen yükün ağırlaştığını belirten Silivri Belediye Başkanı yerel yönetim ve siyaset hassasiyetlerinde ‘kadına hizmet ve desteğin' öncelikli konumunu her daim koruduğunu ifade etti.

Yılmaz ayrıca güçlü bir ülke konumumuzun kuvvetlenmesi için akademik ve bilimsel çalışmalara daha çok önem verilmesi gerektiği gerçeğine işaret etti.

SOSYAL PROJELERE DESTEK SÖZÜ

Başkan Yılmaz ayrıca KAGİD'e kadınlara yönelik her sosyal projede Belediye olarak sonsuz destek sunmaya hazır olduğu hatırlatmasını yeniledi.

EZGİ YILMAZ'A KAGİD'TEN TEŞEKKÜR

KAGİD adına Dernek Başkanı Gülgün Narinç, Ezgi Yılmaz'a davetlerine icabet ettiği için bir çiçek takdim etti. Bu esnada Başkan Bey, eşine ve tüm siyasetçi eşlerine üstlendikleri fedakarlık ve anlayış dolayısıyla ne kadar minnettar olduklarını söyledi.

YENİ ÜYE ZELAL UMUÇ'UN ÜYELİK BELGESİNİ YILMAZ TAKDİM ETTİ

KAGİD'e yeni katılım sağlayan Zelal Umuç'a üyelik belgesini Başkan Volkan Yılmaz takdim ederken, rozetini Dernek Başkanı Gülgün Narinç'ten aldı.

SAĞLIK KOMİSYON BAŞKANINA TEŞEKKÜR

KAGİD Başkanı Gülgün Narinç program sonunda organizasyon için Sağlık Komisyon Başkanı Nedret Kahraman'a da bir teşekkür çiçeği takdim etti.

 

YORUM YAP