KAGiD’te Engelsiz, Ekim buluşması

KAGiD’te Engelsiz, Ekim buluşması

8.10.2018 09:56:48

Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Ekim ayı toplantılarını Gülgün Narinç Başkanlığında, dernek yönetim kurulu üyelerinden Dilek Şimşek Dönmez'in işletmeciliğini üstlendiği Engelsiz Cafe'de gerçekleştirdiler.

Kadın Girişimciler Derneğinin, 6 Ekim 2018 Cumartesi sabahı gerçekleştirilen toplantısına üyeler ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek kurucu başkanı ve aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Aynur Süleymanoğlu da iştirak etti.
Kahvaltının ardından, dernek gündeminde olan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Gülgün Narinç, komisyon başkanlarına tek tek söz vererek faaliyetleri hakkında paylaşımda bulunma fırsatı tanıdı. Yeni dönemde eğitim çalışmalarına hız kazandırılacağını belirten Narinç, internet üzerinden satış ve pazarlamanın yanı sıra Rumeli Üniversitesi ile eğitim ve geliştirme çalışmalarının yoğunlaşarak devam edeceğini ifade etti.
Dernek üyeleri arasında kaynaşma ve dayanışma, faaliyetlere etkinlik kazandırılması yönünde dilek ve temennilerle Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyelerinin Ekim buluşması sona erdi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP