KAGiD, 2020’ye bereketle merhaba dedi

KAGiD, 2020’ye bereketle merhaba dedi

30.12.2019 11:43:05

Umut temasıyla başlattıkları 2019'a geleneksel yılbaşı programında veda eden Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, 2020 için ‘bereket' diledi. 

Silivri Kadın Girişimciler Derneği, 27 Aralık Cuma akşamı geleneksel yılbaşı yemeğinde buluşarak 2019'a anlamlı bir veda 2020'ye de umutlu bir merhaba dedi.

FİKRİYE BALCI KONUK OLDU
Rumeli Üniversitesi kurucusu merhum Mehmet Balcı'nın eşi Fikriye Balcı'nın onur konuğu olduğu, Dernek Kurucu Başkanı Aynur Süleymanoğlu'nun da iştirak ettiği üyelerin yoğun katılım gösterdiği toplantının açılış konuşmasını Dernek Genel Sekreteri Gizem Özkanlı Çelikkol gerçekleştirdi ve şunları söyledi:

ÇELİKKOL: PROGRAMIN ANA TEMASI BEREKET
“Sizlerle paylaştığımız davetiye görseli ve metininde de gördüğünüz üzere bu gecenin ana teması, geceyi de organize eden Kültür ve Sosyal Faaliyetler Komisyonumuzun önerisi el “bereket” olarak belirlendi. Karşılığı bolluk, gürlük, ongunluk, feyiz, feyezan olan bu güzel kelimenin 2020'de tam manasıyla hayatımızda olması en büyük temennilerimizdendir. 2019'da güzel günler yaşadık elbet ancak ülke ekonomisi, iş hayatındaki tutarsızlıklar ve dengesizlikler biz toplumsal kalkınma ve eşitliğin sacayağı girişimci kadınları da maalesef epey etkiledi.

“UMARIZ Kİ 2020 HEPİMİZ İÇİN UNUTAMAYACAĞIMIZ KADAR GÜZEL, SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YIL OLUR”
Umarız ki Trakya'nın bu bereketli toprakları; içinde doğmuş, büyümüş, sonradan gelmiş, sevmiş, yurt bellemiş bizleri de bereketi ile sarmalar; 2020'de hepimiz için unutamayacağımız kadar güzel, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl olur.”

NARİNÇ: UMUTTAN SONRA BEREKET DEDİK
Dernek Başkanı Gülgün Narinç programda söz alarak yeni yılın teması ve Mimar Sinan İlköğretim Okulu özel öğrencileri için geliştirdikleri anlamlı düşünceyi paylaştı ve şöyle konuştu: “2020'ye sayılı günler kala siz güzel ve özel kadınlarımız arasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İyisi, kötüsü, acısı ve sevinciyle 2019'u geride bırakıyoruz. 2019'a tam bir yıl önce umut temasıyla başladık. Bu yılda ‘bereket' diyoruz. Umudu takip eden bereketi bir 2020 diliyorum herkese işlerinde ve yeni girişimlerinde…

ÖZEL ÖĞRENCİLERE BOT VE MONT DESTEĞİ
Yeni yıl hediyeler demek bir yandan da… Bu yıl farklı bir düşünce geliştirdik. Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nun özel eğitim sınıfına destek olabilmek için arkadaşlarımız bir ziyaret gerçekleştirdiler ve ihtiyaç belirlemesi yaptılar. Mont ve bot konusunda her bir üyemiz üzerine düşeni gerçekleştirdi. Çocuklarımıza hediyeleri yılbaşından önce teslim edilecek.”

KÜLTÜR VE SOSYAL FAALİYETLER KOMİSYONUNA TEŞEKKÜR
Narinç, Öznur Kırkıcı Başkanlığındaki Kültür ve Sosyal Faaliyetler Komisyonuna yılbaşı programı, sosyal dayanışma inceliği ile bereket konseptini aşure ikramıyla da destekleme düşünceleri için ayrıca teşekkür etti.

ÖZKÖK VE BALABAN KAGİDER AİLESİNE KATILDILAR
KAGİD 2019'u uğurlarken iki yeni üyeyi aileye kabul etti.
Öz Silivri Kişisel Gelişim Kursu kurucusu ve Öz Kırtasiye Pazarlama Müdürü Nergis Özkök'e üyelik belgesini Dernek Başkanı Gülgün Narinç takdim etti, üyelik rozetini Başkan Yardımcısı Öznur Kırkıcı taktı.
Mebikom Bisiklet ve Oyuncak Sanayi ticaret ve Limited Şirketi'nin kurucusu ve işletme sahibi Gülşah Balaban da üyelik belgesini Dernek Başkanı Gülgün Narinç takdim etti, üyelik rozetini Başkan Yardımcısı Dilek Dönmez taktı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP