XXXXX

Kaçak İfraz Hakkında Suç Duyurusu

Silivri’de Harita Mühendisliği yapan K.S. hakkında imar durumu almadan, ruhsat harcını ödemeden ifraz yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. Edinilen bilgilere göre Kadastro ve belediyenin şikayeti üzerine konunun Savcılık tarafından incelemesi devam ediyor.

HAİN SALDIRILAR NEDENİYLE
ŞENLİKLER İPTAL
Silivri Belediyesi, terör saldırıları nedeniyle Ramazan Şenliklerini iptal ettiğini duyurdu. Bu kadar acının üstüne kimsenin şenlikte eğlenecek hali kalmadı zaten. Bundan sonra yapılacaklar ise gencecik yaşta kaybettiğimiz şehitleri geri getirmeyecek. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.

KENT KONSEYİ’NİN BAŞINA
KIRKICI MI GELİYOR?
Kent Konseyi’nin başına Süheyl Kırkıcı’nın geçeceği duyumlarını aldım.
İsabet olur. Kırkıcı, geçmiş dönemlerde, yani Kent Konseyi Silivri’de kuruluşu ile birlikte ciddi bir etkinliğe sahipken oluşumda görev aldı ve önemli bir tecrübe edindi. Bunu daha ileriye taşıyarak, konseyin çalışmalarını geliştirebilme potansiyeline sahip. Siyaset ve sivil toplum örgütlerinde etkin bir çalışmayı ortaya koyacak niteliğe sahip Kırkıcı’nın bu görevi kabul etmesini umuyorum.
Kent Konseyi, Kırkıcı ile çok farklı bir başlangıç yapabilir. Bu şansı yakalayabilecek miyiz zaman gösterecek.

YA ÇALIŞIN, YA BIRAKIN
CHP Silivri’de yönetim değişikliği konusu tartışılmaya devam ediyor. Aldığım duyumlara göre ilçe yönetiminin üstü üste yaptığı toplantılarda “Çalışacak olan kalsın, çalışmayacak olanlar ayrılsın” mesajı değerlendiriliyor. İlçe yönetimini güçlendirme çabaları içerisinde Ortaköy’den Oğuz Çilingiroğlu ve Hakan Sefa’nın isimleri tartışılıyor.
Mevcut yönetimden ayrılmak isteyen yok, ama fikir ayrılıklarının peşinde çalışmalara odaklanamayanlar olduğu kesin.
CHP’de Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yönetimlerinin değişmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.
Bir çalışma takvimi ile programı ortaya konursa belki CHP’lilerin onu takip etmekten birbirlerine muhalefet etmeye imkanı kalmaz.

Haberin devamı 19.08.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP