Kabakça’dan güzel fark: 6-3

Kabakça’dan güzel fark: 6-3

22.02.2018 09:39:09

İstanbul U-19/A Gençler Ligi 2.Grupta Lider İstanbul Trabzonspor kendi sahasında en yakın takipçisi Alibeyköy Parsellerspor'u 2-0 yenerek grup şampiyonluğunu ilan etti.

Halkalı Etap sahasındaki önemli maçı Küçükçekmece Belediyesinin misafiri olan İstanbul Trabzonspor ile yapacağı dostluk maçı için İstanbul da bulunan Makdonya Yukarı Banesa Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet ekibi kardeş takımına türbende destek vermek için yerlerini aldılar. Müsabakayı Fatih Okan, Çağdaş Demir ve Hasan Uğur Aytaç hakem üçlüsü yönetti. Müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan misafir takım Alibeyköy Parsellerspor 55.Dakikada Ömer'in attığı golle 1-0 öne geçti. 76.Dakikada Şuayip ev sahibi İstanbul Trabzonspor'un beraberlik gollünü atarak skora eşitliği getiren gollü kayıt etti. 90-4.Dakikada İstanbul Trabzonspor'da Ertuğrul takımının galibiyetlik ve şampiyonluğu getiren gollü attı. Güçlü rakibini zorda olsa 2-1 yenmeyi başaran İstanbul Trabzonspor ilk maçtaki 2-2 beraberlikle biten maçın rövanşını da 2-1 kazanarak ligin bitimine iki hafta kala 6 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

YORUM YAP