İyi ve kötü günde hep birlikte

İyi ve kötü günde hep birlikte

22.08.2016 10:34:17

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Hakan Kocabaş Başkanlığında üyeleriyle iyi ve kötü günlerinde dayanışma çabasını sürdürüyor.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Ağustos ayı içerisinde protokolün yanı sıra üyelerine yönelik taziye ve hayırlı olsun ziyaretleri de gerçekleştirdi.

AYM AMBALAJ SANAYİ'YE TAZİYE ZİYARETİ
SİAD'in gerçekleştirdiği ilk taziye ziyareti AYM Ambalaj'aydı. Dernek yönetimi bununla ilgili şu paylaşımda bulundu: “Dernek aksakallılarımızın özellikle icabet ettiği ziyaretlerimizden ilkini merhum üyemiz Ahmet Yazıcı'nın firması AYM Ambalaj'a yaptık. Aileye hem başsağlığı dileklerimizi, hem de her konuda yanlarında olduğumuzu ilettik. Ahmet Yazıcı gibi hem usta, hem duayen, hem tecrübe erbaplarına sanayimizin ihtiyacı her daim olacaktır. Allah Rahmet Eylesin.”

ÜMİT MAKİNA SANAYİ'YE TAZİYE ZİYARETİ
Ümit Makine Sanayi'ye düzenlenen taziye ziyaretine derneğin resmi internet sitesinde şu ifadelerle yer verildi:
“Aksakallılarımızla birlikte merhum üyemiz Ergin Ümit'in fabrikasını ziyaret ettik. Hem aileye başsağlığı diledik, hem de Ümit Makinanın dünya markası bir makine firması olduğunu vurguladık. Ümit Ailesine tekrar başsağlığı diliyoruz, yeri zor doldurulur bir sanayiciyi kaybettik ama çocukları aldıkları bayrağı daha ileri götüreceklerdir. Allah Rahmet Eylesin.”

ERENLER YAPI MALZEMELERİ VE SAMİ BARLAS'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Silivri SİAD üyesi Sami Barlas'ın ortağı olduğu Erenler Yapı Malzemelerinin açmış olduğu yeni konsept market mağazanın açılışından sonra iş yerine hayırlı olsun ziyareti de gerçekleştirdi.

DEMOSGB / BERKER-EDA ZİKO'YA HAYIRLIOLSUN ZİYARETİ
Babalık ve annelik heyecanını tadan SİAD üyeleri Berker-Eda Ziko'nun yeni doğan çocuklarının kendilerine ve vatanımıza hayırlı bir evlat olması dileklerini iletmek üzere SİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri DEMKOSGB'yi ziyaret etti. Ayrıca Berker-Eda Ziko çiftinin Zeynep ismini verdikleri ilk çocuklarına sağlık, mutluluk ve huzurlu Türkiye'de uzun ömürler dilendi.


YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ
Silivri SİAD yöneticileri 2 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısının açılışını 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak gerçekleştirdiler. 01/06/2016 – 31/07/2016 tarihleri arasında yapılan faaliyetlerin incelenmesinden sonra 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde, SİAD'ın devletin yanında olduğunu göstermesinin olumlu dönüşleri ve üyelerin görüşleri alındı. Yönetim kurulu toplantısı Ağustos – Eylül etkinlikleri, yeni üye çalışmalarının değerlendirilmesiyle devam etti. Görüş ve önerilerin iletilmesiyle sona erdi.
Haber
MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » OLUMLU DÜŞÜNMENİN GÜCÜ - Dünden devamı...

YORUM YAP