“İYİ Parti Türkiye’ye nefes oldu”

“İYİ Parti Türkiye’ye nefes oldu”

29.05.2018 10:23:20

İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve yönetimi ile Silivri'de destek temaslarını sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Özdemir Polat, “‘Türkiye İYİ olacak' diye yola çıktık, bu yolda herkesin desteklerini de arkamızda görmek istiyoruz” diyerek İYİ Parti ve Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanı Meral Akşener için oy beklentilerini seçmenlerle paylaştı.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları 7. Sıra Özdemir Polat ve 29. Sıra Kürşat Özer Seymen ve Silivri merkezde bir dizi ziyarette bulunarak 24 Haziran genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin destek taleplerini vatandaşlara ilettiler.
Esnaf ve vatandaşlar ile ülkenin durumu ve gelecek beklentilerine ilişkin ziyaretler esnasında görüş alışverişinde bulunan İYİ'ler, sorunların çözümü ve memnuniyetsizliklerin giderilmesi için seçmenin sandığa gitmesi ve yeni yönetime oyları ile şans vermesi gerektiğine işaret ettiler.
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, “Türkiye genelinde doğru ve güzel bir ivme kazandık. Öyle inanıyorum ki Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'in önderliğinde Türkiye İYİ olacak” dedi.
Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Özdemir Polat, “Türkiye şuanda ekonomisi ve siyasi çıkmazları ile çok zor bir süreçten geçiyor. İşte bu zor süreçte İYİ Parti halkımıza nefes oldu. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız ile beraber ‘Türkiye İYİ olacak' diye yola çıktık. Çıktığımız bu yolda herkesin desteklerini de arkamızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP