İYİ Parti ‘demokrasi çadırı’ nöbetinde

İYİ Parti ‘demokrasi çadırı’ nöbetinde

25.05.2019 10:32:38

İstanbul'da yenileme kararı alınan İBB Başkanlığı seçimiyle ilgili İYİ Parti, önemli bir adım attı ve 39 ilçe ve meydanlarda 'demokrasi çadırları' kurulması kararlaştırıldı.

Silivri'de de 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine İYİ Parti, ‘demokrasi çadırıyla' katkı sunuyor.

ERSARAÇ: İSTANBUL'DAKİ SÜRECİ ANLATACAĞIZ
İstanbul seçimlerine çalışmaya başladıklarını ifade eden İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç, “Demokrasi kesintiye uğradığı için milletin sandığı küsmesinin önüne geçmek için çalışıyoruz. İstanbul'un tüm ilçelerinde olduğu gibi Silivri'de de ‘demokrasi çadırı'mızı kurduk ve burada nöbete devam ediyoruz. Çadırımızı ziyaret eden vatandaşlara İstanbul'daki süreci anlatıyoruz. Demokrasinin tıkanıklığından kimlerin nasıl zarar göreceğini ifade ediyoruz, vatandaşın aklına takılan sorulara yanıt bulması konusunda yardımcı oluyoruz. İstanbul seçimleriyle sadece bir seçimi yinelemedik aslında. Ekonominin kırılgan bir döneminde İstanbul seçimlerinin izah edemeyecekleri bir hukuksuzluk yenilenmesi Türk ekonomisine ağır bir yük haline geldi” dedi.
İYİ Partililerin ‘demokrasi çadırı nöbeti'ne CHP'liler de sık sık ziyaretleriyle destek veriyor. Süheyl Kırkıcı, Lütfü Vardar, Mehmet Yönet, Ferhat Balin, Sunay Avcıoğlu ve Ekrem Kanburoğlu da İYİ'leri ziyaret ederek, dayanışma örneği sergilediler, katkı sundular.
Haber Merkezi

YORUM YAP