İYİ'lerden haksızlık tepkisi

İYİ'lerden haksızlık tepkisi

5.06.2018 09:14:16

Ülkücüler ile HDP arasında Silivri sahilinde yaşanan gerilim, güvenlik önlemlerinin arttırılmasına yol açarken İYİ'ler haksızlığa uğradıkları iddiasında.

Pazartesi akşamı Silivri Sahilindeki stantlarına ilişkin haksız ve hukuksuz şekilde kaldırılma talebi ile karşı karşıya kaldıklarını sosyal medyadan duyuran İYİ'ler, tepkilerini şöyle ifade etti: “İYİ Parti Standında oturan kişi, İlçe Başkanımız Ozan Ersaraç'tır. Türkiye'nin her yerinde mağduriyet yaşan İYİ'ler değişik bir boyutunu bu gecede Silivri'de yaşamıştır. Son günlerde Silivri Sahilinde vatandaşı tedirgin eden siyasi olaylarda, hiçbir alakası olmamasına rağmen İYİ Parti Standı, Emniyet güçlerince kapatılmak istenmiştir. Buna cevap olarak da İlçe Başkanımız fotoğraftaki tepkisini göstermiştir. Akabinde üye olmak için gelenleri üye kaydı yapmış, çocuklara da balon dağıtmıştır. Süre bitiminde de bizler tarafından stand kapatılmıştır. Artık Silivri Sahilinde vatandaş huzursuzdur, bu doğrudur. Bakalım geri kalan sürede neler yaşayacağız. İnşallah bu daha da kötü olmaz.

Bize gönderilen emniyetteki arkadaşları da nezaketlerinden dolayı kutlarız. Biliyoruz ki onlar emir kulları, görevlerini yapıyorlar.

Ama bu gece en büyük alkış, cesur- İYİ insan Ozan Ersaraç Başkana diyoruz…”

Sevginar SALİ

YORUM YAP