İYİ’ler Selimpaşalılarla tanıştı

İYİ’ler Selimpaşalılarla tanıştı

21.02.2018 10:13:37

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Ozan Ersaraç Başkanlığında hafta sonu düzenlenen konvoy ile Selimpaşalılarla tanışma programı gerçekleştirdi. Seçimlere katılımı garantileyen partililere, Selimpaşa'da gördükleri ilgiyle mutluluklarını pekiştirdiler.

Ozan Ersaraç Başkanlığında ilk kongresini gerçekleştiren İYİ Parti Silivri İlçe yönetimi mahalle ziyaretlerine başladı. Hafta sonu Selimpaşa'ya konvoyla intikal eden İYİ Partililer, halkın ilgisi karşısında moral depoladı.

KONVOYLA SAHAYA İNDİLER
Partilerin seçim dönemlerinde kullandığı konvoy yöntemini İYİ Partililerin şimdiden değerlendirmesi dikkat çekerken, kısa süre içinde teşkilatın etrafında görülen ilgi gözlerden kaçmadı.

ERSARAÇ: İYİ PARTİNİN SEÇİME GİRMEKLE İLGİLİ HİÇBİR ENGELİ KALMADI
Silivri ve hafta sonu programları ile ilgili Selimpaşa halkına ilgi ve alakaları için teşekkür eden İlçe Başkanı Ersaraç, “Öncelikle şunu belirteyim ki İYİ Parti'nin seçimlere girmesine hiç bir engel kalmadı. İstanbul'da olduğu gibi 74 ilde teşkilatlandık. Bunu da Yargıtay'a bildirdik. Yargıtay da bu durumu onadı ve sitesinde "Seçime girebilir" ifadesini koydu. Hukuken hiçbir engel kalmadı. İYİ Parti seçime girecek. Bunun önünde de "hiçbir kanuni engel yok" tur” dedi.

“SELİMPAŞA HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Selimpaşalılarla güzel bir tanışma programı gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Başkanı, “Vatandaşlar bizi çok daha sık sahada görmeye alışmalı. Kaynaşmak için elimizden geleni yapacağız. İnançlıyız, azimliyiz ve çok doğru bir iş yaptığımız için gücümüzün zirvesindeyiz” dedi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Lüzumlu meseleler...
Sonraki » Yaşama dair...

YORUM YAP