İttifak sancısı

İttifak sancısı

21.09.2020 13:48:19

Millet İttifakı sancısı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu'nun İYİ Parti'nin 2. Kurultayına ilişkin yorumda dikkat çekti.

Millet İttifakı oldukları İYİ Parti'nin Kurultayında Demokrat Partili isimlerin liste dışı kaldığına dikkat çeken Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, partisinin deneyimli isimlerini yuvalarına dönmeye çağırdı ve başka siyasi platformlarda politik yolculuklarını sürdürenlere seslendi.

AVLU: BUNLAR DAHA ÖNCE DENENDİ VE HEP SONUÇ AYNI

Avlu'nun açıklaması aynen şu şekilde: “Değerli Demokratlar; sizlere başka rüyalar görmeye devam etmek için gittiğiniz yerlerde rahatlık yok, huzur yok bunlar daha önce denendi ve hep sonuç aynı.

“BİZDE YETİŞEN KADROLAR PARLAMENTODAKİ PARTİLERİ BİR YERLERE TAŞIDI”

Bu büyük, Demokrat Parti misyonu çok kaliteli insanlar yetiştirdi ve ülkeye faydalı işler yaptı. Bu siyasi okulda yetişen kaliteli siyasiler şu anki mevcut parlementoda bulunan AKP-CHP-MHP ve İYİ Parti'nin için de çalıştı ve bunları bir yerlere taşıdı.

“YENİ KURULAN PARTİLER DE DEMOKRAT PARTİ TABANINDAN BESLENİYOR”

Şimdi ise bakıyorum Deva-Gelecek-Doğru ve diğer siyasal anlayış yine Demokrat Misyon tabanından beslenmekte. Bunlar bir gün gelip geçecek…

“İYİ PARTİ KURULTAYINDA LİSTE DIŞI KALAN DEMOKRATLAR YUVALARINA DÖNSÜN”

İşte İYİ Parti 2. olağan genel kurulunda yaşanalar; Demokrat Parti kökenli olan isimler liste dışında. İnşallah onlar da doğru yolu bulup yuvalarına dönme nezaketi gösterirler.

“BU DEMOKRAT ÇINAR MİLLETİNE DAHA ÇOK HİZMET EDECEK”

Ama bu Demokrat çınar daha çok iş yapacak ve milletle el ele milletiyle beraber yürüyerek iktidar yolunda bu ülkeye tekrar hizmet edecek.”

YORUM YAP