İSTKA Proje dergisi için Prof. Dr. Dodurka’yla röportaj

İSTKA Proje dergisi için Prof. Dr. Dodurka’yla röportaj

27.02.2020 11:36:41

“STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! İstanbul Kalkınma Ajansı destekli proje dergisi için İstanbul Rumeli Üniversitesi Prof. Dr. Tamer Dodurka ile röportaj gerçekleştirildi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! İstanbul Kalkınma Ajansı destekli proje kapsamında, proje ortağı olan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Tamer Dodurka dün İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan tarafından makamında ziyaret edildi. Kendisine Proje Koordinasyon Ekibinden Emine Yıldırım, 2-12 Mart 2020 tarihleri arası Amerika'da düzenlenecek First Robotic Chicago Midwest Regional yarışmasına katılacak olan Prof.Dr.Fuat Sezgin Fen Lisesi Fizik Öğretmeni Tuncer Demir ve öğrencilerden Sudenur Kaba ile Abdullah Belli eşlik etti. 

PROJENİN DERGİSİ İÇİN RÖPORTAJ YAPTILAR

Öğrenciler, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tamer Dodurka ile önümüzdeki günlerde basımı yapılacak olan "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur!" İstanbul Kalkınma Ajansı destekli projenin dergisi için röportaj gerçekleştirdiler.
 İstanbul Rumeli Üniversitesinin eğitime bakışı, STKA projesine katılma fikri, Rumeli Üniversitesi'nin İSTKA projesindeki amaçları, Geleceğin dili olarak kabul edilen Robotik ve Kodlamanın eğitimde nasıl bir yer edindiğini, Rumeli Üniversitesi olarak bu alanda yapılan çalışmalar, Üniversitelerin sosyal sorumluluk projelerine dâhil olmasının toplumsal faydaları vb. soruları sorarak, röportajı gerçekleştirdiler.
Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tamer Dodurka, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, İSTKA Proje Koordinasyon Ekibine ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirip, teşekkür etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP