İSTANBULDEMİR U-17'LER NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

İSTANBULDEMİR U-17'LER NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

12.12.2018 09:39:53

İstanbul Demirspor U-17/ B Ligi kategorisinde 19.Grupta oynadığı 10 maçın 10'unu da kazanarak sezonu namaglûp şampiyon tamamladı.

Şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyen Lacivert -maviler son maçında Ortaköyspr'u 3-1 yenerek ligi zirvede tamamladı ve önümüzdeki yıl U-17/ A Liginde Küçükçekmece ilçesinin temsil etmeye hak kazandı.

Hakan Yıldırım yönetimde Lacivert -maviler oynadığı 10 maçın onunda kazanırken rakip en fazla ağlara 57 gol atan Küçükçekmece temsilcisi kalesinde en az 6 gol gördü ve grupta en yakın takipçisine 8 puan fark atarak namaglûp olarak şampiyon olan takım oldu. 19.Grupta yenilgisiz şampiyon olan İstanbul Demirspor U-17 oyuncuları yöneticilerin kulüpte şampiyon takıma yemek verdi.

İstanbul Demirspor Antrenör Hakan Yıldırım, yaptığı açıklamada gelecekte takımızın temelini oluşturacak sporcular bu grupta yer alıyorlar çok yetenekli bir yaş grubu olduklarına inandığımı U-17 takımızı kadrosunda geleceğin profesyonel sporcularını eğittiğimize herkes inansın 5 sene içinde bu kategoriden en az 3-4 sporcu profesyonel liglerde mücadele edeceklerdir dedi. 

Kulüp Başkanı Seyit Bel Yönetim Kurulu olarak en çok üzerinde durduğumuz kategori alt yapı 2 senedir alt yapıda aldığımızı başarılar taktir edilmektedir. Bu yolda devam etmeye kararlıyız sporcu kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız dedi.

YORUM YAP