İSTANBUL SİNOPSPOR YENİ SEZONA HIZLI GİRİŞ YAPTI

İSTANBUL SİNOPSPOR YENİ SEZONA HIZLI GİRİŞ YAPTI

29.07.2019 10:07:51

İstanbul Sinopspor, Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için çalışmalara erkenden başladı ve 2019-2020 Futbol sezon öncesinde hazırlıklara başlamadan önce iç transfer 8, dış transfer 4 futbolcuve altyapıdan 4 oyuncu olmak üzere toplam 16 futbolcuyla mukaveleler imzalandı.

Halkalı çamlık içinde bulunan spor tesislerinde sabah kahvaltısında gerçekleştirilen transfer törenine yöneticiler tam kadro katılırken futbolcular, teknik heyet ve yönetim bir araya gelerek sezon öncesi tanışma fırsatı buldu. Daha sonra anlaşılan 16 futbolcu tesisleri gezerek fikir ve düşüncelerini yönetim ile paylaşırken İstanbul Sinopspor yönetimi de kulübün çalışma prensipleri hakkında bilgi aldı.

Dış Transferde, Okan Akgül-Sahilspor, Volkan Tuzin-Merzifonspor, Ümit Gültaş-Küçük Yalıspor, Mehmet Kömürcü-Feriköy spor, İç Transferde Hasan yıldız, Zeki Demirkol, Sercan Basut, İkbal M.Oğuz, Mercan Metin, Furkan Organ, Berat Şengül ve Muhammed Sadi Ozan, Altyapıdan Serhat, Emre, Mustafa ve Esen yeni sezonda kadroya dahil edildi. Teknik direktör olarak yeni sezonda da Oğuz Karakaya  ile yola devam kararı alanİstanbul Sinopspor  Mesut Bozkurt ve Eren Ak ile yeniden anlaştılar.

İstanbul Sinopspor kulübü ile yeni anlaşamaya varan Teknik Direktör Oğuz karakaya yaptığı konuşmasında öncelikle 2019-2020 Futbol sezonu camımıza ve amatör kulüplerimize hayırlı olsun. İstanbul Sinopspor kendisine yakışan futbolu sahaya yansıtacak ve karakterini ortya koyan bir kulüp olmayı sürdürecektir. Yönetim kurulumuzla görüşerek hem takım yapımıza uygun 5-6 oyuncu ile görüşmlere devam ediyoruz.30 Ağustos tarihin de 24 kişilik kam kadrosu oluşturarak iki hafta Sinopta kap yaparak yeni sezon hazırlıklarımızı e iyi şekilde devam edeceğiz ve geçen yıl yarım kalan Bölgesel lig'e çıkma şansımızı bu sezon gerçekleştirmek arzusu ile yola çıktık bizlere desteğin veren siz değerli yönetim kurulumuza teşekkür ederim dedi.

İstanbul Sinopspor yönetimi kurulu Başkanı Rafet Orhan kahvaltı sonrası yaptığı konuşmasında, İstanbul Sinop Spor'umuzun kıymetli yöneticileri, değerli sporcu kardeşlerim ve her zaman yanımızda olan en büyük destekçilerimiz basınımızın kıymetli temsilcileri hepinizi şahsım ve İstanbul Sinop Spor camiamız adına en kalbi duygularımla selamlıyor basın toplantımıza hoş geldiniz diyorum.

Değerli Basın mensupları kıymetli arkadaşlarım İstanbul Sinop Sporumuzu iki yıl içinde 3. Lige çıkarmak için göreve geldiğimiz 25 Mayıs 2019 tarihinden itibaren çalışmalarımıza ağırlık vererek önemli sonuçlar elde ettik. Öncelikle İstanbul Sinop Spor'u hedeflerine ulaştırmak için birlikte yola çıktığımız yönetim kurulu üyelerime huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum. İstanbul'da bulunan Sinop Eğitim Vakfı (SEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Coşkun gibi, Almanya Sinoplular Derneği (ASİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çalışkan gibi SİYAD Başkanımız Mehmet Kuru gibi  sivil toplum örgütlerimizin kıymetli başkanlarının yanı sıra  her biri kendi alanında büyük başarılara atmış iş adamlarımızın bürokratlarımızın  ve kanaat önderlerinin yönetim kurulunda olması İstanbul Sinop Spor etrafında tüm Sinop camiasının da birleştiğini gösteriyor.

Sinop işadamları ile kanaat önderleri ile ve resmi kayıtlarda 400 bini aşkın hemşehrisi ile artık 3. Ligde olmak istiyor. Bizlerde İstanbul Sinop Spor Yönetimi ve camiası olarak birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde bu birlikteliği sağlamak ve takımımızı en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu takım Sinop'un Sinoplunun takımı. Bu takımın hepimizin takımı. Bu vesile ile bir kez daha İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Almanya'da ve memleketimizin ve dünyanın dört bir köşesinde yüreğinde memleket sevdası taşıyan her hemşehrimizi İstanbul Sinop Spor'a destek olmaya davet ediyorum. Biz Sinoplular olarak birlik beraberlik içinde olduktan sonra yapamayacağımız iş aşamayacağımız sorun yoktur. Geçtiğimiz günlerde medyada çıkan İstanbul Sinop Spor'umuzu hedef alan bazı mesnetsiz açıklamaları maalesef üzülerek takip ettik. Biz kurumsal olarak hareket eden bir kulüp olarak camiamıza buradan sesleniyorum. Gereken hukuki işlemler başlatılmış olup hukuk müşavirliğimiz tarafından İstanbul Sinop Spor'un haklarını korumaya yönelik tüm adımlar eksiksik olarak atılacaktır. Bizler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ismiyle cismiyle tescillenmiş ve yasal denetimlere tabi bir spor kulübüyüz. Kimse bizler üzerinden kendi başarısızlıkları örtmeye İstanbul Sinop Spor adını kullanarak kendine gündem yaratmaya çalışmasın. Herkes işine baksın. Biz işimize bakıyoruz işimize bakmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şunu da ifade edelim sezon başı kampımızı Sinop'ta yapacağız. Sezon başı hazırlıklarımızı memleketimizde tamamlayacağız. Memleketini en çok seven memleketine en çok hizmet edendir düsturuyla çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz. Herkes herkesi biliyor kimin ne yaptığı ortada bu konuda en doğru kararı kamuoyu verecektir.

Bizler camia olarak futbolcusu, malzemecisi, kulüp çalışanı, yönetim kurulu ve taraftarlar olarak bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmaya, seneye de inşallah 3. Lige çıkarak İstanbul Sinop Spor'u hakettiği yere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile kuruluş tarihimiz olan 1977'den beri bu kulübe emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rahmeti rahmana karışanlara Allah'tan rahmet hayatta olanlara uzun ömürler sağlıklı bir yaşam diliyorum. Buradan özellikle kıymetli hemşehrimiz Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a bizlere verdiği destek ve alakalarından dolayı Sinoplular adına çok teşekkür ediyorum.

Bu yıl yine Şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige (BAL) ligine çıkacağıma yürekten inanıyorum. Başta hocamıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Camia olarak kenetlendik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz geçen yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu bir şekilde takımımızı desteklemeye devam etsinler.  İstanbul Sinop Spor camiasına transferlerimizin hayırlı olmasını diliyor iyi bir sezon olması temennilerimle hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Başta takımımız olmak üzere tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum ifadelerini kullandıktan sonra toplu fotoğraf çekildiler.

HABER/Yılmaz AKTEPE

 

YORUM YAP