İsmail Balaban’a Survivor’dan ayrılması çağrısında bulundular

İsmail Balaban’a Survivor’dan ayrılması çağrısında bulundular

23.03.2021 11:20:41

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin efsane ağası, 11 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan ve ebedi 3 altın kemerin sahibi olan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Kırkpınar Başpehlivanlarından İsmail Balaban'a Survivor yarışmasından ayrılması çağrısında bulundu.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlarından Abdullah Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Survivor yarışmasında yer alan yarışmacılardan olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlarından İsmail Balaban'a sitem etti. “Bizim yağlı güreşimizin de “ Kırkpınar'ımızın da reklama ihtiyacı yoktur. Pirimiz üstadımız Hazreti Hamza'dır” diyen Ersoy, Güreş Federasyonuna da sert eleştirilerde bulundu. Yağlı güreşlerin rencide edildiğini öne süren Ersoy, yaşanan gelişmelere önlem alınması gerektiğini ifade etti.

Ersoy'un bu paylaşımına bir destek de Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin efsane ağası, 11 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan ve ebedi 3 altın kemerin sahibi olan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'den geldi. Paylaşımın altına yorum yazan Ağa Selim, “programı bıraksın gelsin ne kazanıyorsa desteği ben vereceğim Kırkpınar ağası olarak kendini orada küçük düşürmesin yapılan saygısızlıklara boyun eğmesin o Türkiye'nin başpehlivanı” ifadelerine yer verdi.

Paylaşımlar sosyal medya platformlarında geniş yakın uyandırdı.

YORUM YAP