Işıklar, yeniden SODEM’in yönetiminde

Işıklar, yeniden SODEM’in yönetiminde

27.09.2017 10:55:49

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Olağan Genel Kurul toplantısı, 25 Eylül Pazartesi günü, İstanbul'daki Çınar Hotel'de gerçekleştirildi. Başkanlık görevine yönetim kurulu listesinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da yer aldığı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yeniden seçildi...

SODEM Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 25 Eylül Pazartesi günü, Çınar Hotel'de düzenlendi. Açılış ve yoklama, divan heyetinin teşekkülü ve divan heyetine toplantı tutanaklarını imzalama yetkisinin verilmesi, yönetim kurulu başkanının konuşması, yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir – gider tabloları ve denetleme kurulu raporunun okunarak görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibrasının genel kurul onayına sunulması, yönetim kurulu tarafından hazırlanan 2018 yılı dernek çalışma planı taslağının sunulması ve genel kurul tarafından görüşülmesi, değerlendirilmesi ve onaylanması, yönetim kurulu tarafından hazırlanan 2018 yılı dernek bütçe taslağının sunulması ve genel kurul tarafından görüşülmesi, değerlendirilmesi ve onaylanması, tüzük değişikliğine ilişkin önerilerin görüşülmesi ve tüzük maddelerindeki değişikliklerin oylanması, yönetim ve denetleme kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, yönetim kuruluna yetki verilmesinin ardından güven tazeleyen yeni yönetim kurulu oluştu.

YENİ YÖNETİM KURULUNDAN İLK TOPLANTI
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve yönetim kurulu listesindeki Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen, Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç, Giresun Belediyesi Başkanı Kerim Aksu ve Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, üye belediyelerin teveccühü ile seçildi. Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantılarını kaydederek göreve hızlı bir başlangıç yaptı.
Haber Merkezi

YORUM YAP