Işıklar: Sinmek çözüm değil basın mührü CHP’ye

Işıklar: Sinmek çözüm değil basın mührü CHP’ye

25.03.2019 10:03:35

Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar, Büyükçavuşlulu hemşerileri tarafından sevgi selinde misafir edildi. Kadınların ve çocukların ellerinde bayraklarla, karşıladığı Işıklar; “İnsanları sindirmek çözüm değil, 31 Mart'ta gelin beraberce geleceğimizi hep beraber konuşmanın kapısını açalım, basın mührü altı okun altına!” dedi

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala mahallelerde coşkuyla, sevgiyle, büyük teveccüh ile karşılanan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar'ı hemşerileri bağrına basıyor.
Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Işıklar, Büyükçavuşlu'daydı. Mahalle buluşmasına, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve muhtarlar da katıldı.

IŞIKLAR: ONLAR ÖTEKİLEŞTİREREK BİRŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR, BİZ BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ
Büyükçavuşlululara seslenen Işıklar, şöyle konuştu: “Ayırarak, ötekileştirerek ona düşman, buna düşman, ittirerek, korkutarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz de birleşerek, güçlenerek, bir araya gelerek kazanacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Endişe duyan Türkiye'nin, İstanbul'un, Silivri'nin geleceğinden kaygılanan herkes tek çatı altında buluşacak dedik, işte bu ittifakla huzur içinde geleceğimizi kuracağız. Buna ket vurmaya çalışan, ayağımıza çelme takmaya çalışanlar yok mu? Var onlar da var. Bunlardan ders alacağız, ileriye bakmaya devam edeceğiz. Geçmişi hatırlamayan, onun altında kalmaya mahkumdur. Biz geleceğimizi karartmalarına izin vermeyeceğiz. Yalan dört nala her gece bir yerde, 31 Mart'ta gerçek sandıklarda ortaya çıkacak.

“BEKA SORUNU VAR” DİYENLERE ‘BİZİM KOSKOCA CUMHURİYETİMİZ VAR' DİYECEĞİZ”
Silivri'nin üzerine konmaya çalışılan şeylere, Büyükçavuşlu'ya bakın, hesap kitap yapmadan burayı ne hale getirmeye çalıştılar. Termik santrali getireceklerdi buraya direkten döndü! Kavga bela kurtardık, koruyacağız burasını. Bir tane ablamız “Biz akıllandık, Çavuşlu'da topraklarımızda ürün yetiştirirsek her gelene satarız” dedi. Siz üretin, biz bunun sistemini, üretiminden pazarlamasına bu sistemi oturturuz. Gözleri burada. “Beka sorunu var” diyenlere ‘bizim koskoca cumhuriyetimiz var' diyeceğiz. Çavuşlu'nun topraklarını koruyacağız, bunu konuşacağız bizim bekamız da bu.

“DÜĞÜN SALONUNU, PAZAR YERİNİ YOK CANIMIZLA YAPTIK”
Düğün salonunu, pazar yerini, yolları yok canımızla yaptık. 8 tane belediye aldık, hepsini bir arada tutarak bir bütün yapmaya çalıştık. Yeterli mi? Hayır; bunu da biliyoruz. Bu toprakları korumak, betondan demirden uzak tutmak için dimdik durduk..! Temelini attık, binasını çıktık şimdi ileriye götürme, Çavuşlu'ya hak ettiği imkânları sunma zamanı.

“DURURKEN FAYDASI OLMAYANIN, GİDERKEN ZARARI OLMAZMIŞ”
Silivri bir kere o tuzağa düştü, bir daha düşmeyecek. Dururken faydası olmayanın, giderken zararı olmazmış. Biz güverteyi temizledik. Şimdi Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul'u birlikte alacağız. Beraber, hep birlikte; tohum, aile, eğitim, kültür, beraber kalkınma diyen Silivri kucaklayan bir anlayışla yöneteceğiz. İki dönem bize kan kusturdular, beldelerin köylerin bir kuruş hakkını bize vermediler. Tepemizde duran, bizi ötekileştirerek ‘Bunlar beceremiyor' diyen bizi teslim almaya çalışan anlayışa teslim olmadan bu toprakları biz koruyacağız. Her hemşerimizin bizim başımızın üzerinde yeri var. Hepimizin Silivri'sinde hepimizin belediyesinde hepimizin geleceğini kuracağız. Müjdesini vereyim; Silivri tamam..!

“TUZAKLARA OYUNLARA DÜŞMEDEN BU KARARI VERECEĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOK”
Başkanı başka taraftan, meclisi başka taraftan bir de yancıları var..! Böyle bir maceraya Silivri izin vermeyecek. TC kaldırılıyor, andımız kaldırılıyor çıt çıkmıyor. Biz Silivri'de başkan seçiyoruz. Silivri'yi koruduk, kendi evlatlarım için ne istediysem sizin evlatlarınız için de aynı şeyi istedim. Silivri'yi Allah korumuş ki biz teslim almışız! Cumhuriyetin değerlerini koruyarak bugüne getirdiğimiz Silivri'yi geleceğe taşıyacağız. Pazar günü bunun kararını verirken tuzaklara, oyunlara düşmeden bu kararı vereceğinden hiç şüphem yok..!
Büyük bir çöküntü var fakirlik diz boyu. İnsanları sindirmek çözüm değil, 31 Mart'ta gelin beraberce geleceğimizi konuşmanın kapısını açalım, basın mührü altı okun altına! Çavuşlu için de Silivri için de hayırlı olsun.”
Haber Merkezi

YORUM YAP