Işıklar muhasebecilerle bir araya geldi

Işıklar muhasebecilerle bir araya geldi

9.03.2018 09:26:57

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Muhasebeciler Günü nedeniyle ilçe genelinde hizmet veren tüm muhasebecilerle düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Silivri genelinde aktif faaliyette bulunan muhasebeciler için kahvaltı düzenledi. İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilciliği ortaklığında düzenlenen kahvaltıya, Silivri Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Silivrili birçok muhasebeci ve mali müşavir katıldı.

IŞIKLAR: EKONOMİNİN CAN DAMARI OLAN SİZLERİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
Kahvaltıda yaptığı konuşmasında mesleğin önemine vurgu yapan Başkan Işıklar; “Silivri'nin bir ekonomik dönüşümünü, küçük esnaftan alıp bu gün sanayileşmiş 573 tane işletmesi olan şuanda 250 bin yerleşimin olduğu değişken bir nüfus yapısıyla 250-300 bin nüfusun yaşadığı ilçemiz, Türkiye'nin gayrı safi milli hasılasına 2.8'lik ciddi bir katkı sağlıyor. Bir muhasebe ve mali müşavirliğin, sadece mali yükümlülüklerini yerine getiren, aylık vecibelerini yerine getiren bir kurum olmaktan çıkarıp; o bölgede hangi alanlarda neler yapabileceği konusunda da danışmanlık veya bilgi aktarımı yapabilen, o bölgeyi tanıtan ve o fırsatlardan yararlanmasını sağlayan altyapıyı da enforme eden bir meslek halinde olması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef ülkemizde tam tersi odaların kimliksizleştirildiğini, kişiselleştirilmeye çalışıldığının neredeyse yok sayılmaya çalışıldığı bir anlayış var. Ekonominin can damarı olan sizlerin gününü kutluyor, çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

GENCOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilcisi aynı zamanda CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Saadet Gençoğlu, kahvaltıda meslektaşlarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında Muhasebe Haftası'nı kutlayarak, Başkan Işıklara destek ve katkıları için teşekkür etti. Mesleğe yeni başlayan ve yıllarını bu mesleğe adamış muhasebecilere belge ve şiltleri takdim edildi.
Haber Merkezi

YORUM YAP