Işıklar: Mahallemizin tarihsel geçmişini yaşatacağız

Işıklar: Mahallemizin tarihsel geçmişini yaşatacağız

10.03.2017 13:18:07

Özalibeyliler Derneğine sosyal tesis ve park imkanı müjdesini verdikleri kahvaltıda yönetimden sonra üyelerin huzurunda da yenileyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın, bölgenin tarihsel hafızasını yaşatma hassasiyetiyle memnuniyet yarattı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Özalibeyliler Derneği üyeleri ile kah-valtıda buluştu. Işıklar'a dernek ziyaretinde eşi Esma Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Esin Yalçıntaş eşlik ederken Alibey Muhtarı Solmaz Tüfekçi ve AK Parti Meclis Üyesi Harun Tüfekçi, CHP Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız da programa katılanlar arasındaydı.
Açılış konuşması yapan dernek başkanı Ahmet Çelik, etkinliklerine iştirak eden üyeleri ile konuklarına teşekkür ederken tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.
Çelik, dernek yönetim kurulu üyelerinden Emel Ece'ye sözü bıraktı. Ece, de tüm katılımcıları selamladı, kadınların gününü kutlayarak “Bol hayırlı bir dünya kadınlar günü diliyorum” diyerek sözlerini alkışlar arasında noktaladı.
Işıklar kahvaltıda Öz Alibeyliler Derneğine mahallenin tarihsel hafızasını yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak sosyal tesis ve park alanı imkanını bir kez daha müjdeledi. Dernek yönetimine teşekkür eden Işıklar, üyelere mahalleleri ile ilgili birlik ve dayanışmanın sürdürülmesi adına yerel yönetim olarak destek sunma önceliğini yeniledi.
Haber Merkezi

YORUM YAP