Işıklar, Kılıçdaroğu’yla buluştu

Işıklar, Kılıçdaroğu’yla buluştu

14.09.2018 10:18:40

SODEM toplantısı için Perşembe günü Ankara'da olan Silivri Belediye Başkanı CHP Genel Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaret programını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu buluşmasıyla tamamladı.

İkinci Başkanı olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin Tunç Soyer Başkanlığında, CHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla düzenlenen toplantısına katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir dizi görüşmeye imza attı.

SODEM'DEN SALICI'YA ZİYARET

CHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'la bir araya gelen Başkan Işıklar, SODEM Yönetim Kurulu olarak Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ziyaretine de katıldı.

IŞIKLAR, ÖZTRAK'LA BULUŞTU

Işıklar aynı gün parti sözcüsü, Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ı makamında ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU, SİLİVRİ'YE GELİYOR

Işıklar son olarak Perşembe günü gerçekleştirdiği CHP Genel Merkezi temaslarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla da buluştu. Buluşmaya ilişkin Başkan Bey şu paylaşımda bulundu: “13 Ekim'de yapacağımız yerel seçim stratejileri konulu SODEM toplantımız vesilesi ile gerçekleştirdiğim Ankara ziyaretinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ettim. Kendisine tarım merkezimizin ürünlerinden hediye ederek, Tarım Lisemize davet ettim. Kendisi Türkiye'de büyük ilgi uyandıran projeyi ilgiyle takip ettiğini, memnuniyetle de en kısa sürede ziyaret edeceğini söyledi.”

Haber Merkezi

 

YORUM YAP