XXXXX

Işıklar’ın toplantısı

Yeni haftanın hareketli olacağı Pazar gününden belli oldu. Görevde üçüncü yılını tamamlayarak 4. senesine başlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, dün sabah düzenlediği basın toplantısıyla yaptıklarını ve yapacaklarını yerel basın mensuplarına anlattı.
Önümüzdeki dönemde Işıklar’ın ağzından en çok duyacağımız kavramların "marka kent” ve "tercih edilir kent” olacağının yanı sıra "Silivrili olmakla gurur duymak” hedefine yönelik tarzda süreceği anlaşıldı.
Işıklar, Silivri ile ilgili önceliklerini ilk üç yılın ardından yeniden formüle etti. Yapmak istediklerini ve yaptıklarının tamamını insanlar ihtiyaç duymadıklarından hissetmedikleri için, parçaları birleştirerek hedeflerini ortaya koyuyor.
İddiasını; "Silivrililerin bu kente ait olduğunu hissettirmek ve bununla gurur duymalarını mümkün hale getirmek” şeklinde tanımlıyor.
Yapılan hemen hemen her şey bu hedef doğrultusunda büyük bir puzzlenin parçaları. Ayrı ayrı çok fazla bir şey ifade etmeyen ama bütünün parçası olarak anlamlı, olmazsa olmaz çalışmalar.

Haberin devamı 02.04.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP