IŞIKLAR İLÇE PROTOKOLÜNE İFTAR VERDİ

IŞIKLAR İLÇE PROTOKOLÜNE İFTAR VERDİ

24.06.2016 13:16:30

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, muhtarlar ve ana protokol üyelerini eşleriyle birlikte iftar yemeğinde ağırladı. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe ana protokol üyelerine Garden Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Eşli davet yapılan yemekte, iftar duasının okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemeğe; Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye birim amirleri, muhtarlar ve eşleri katıldı. Silivri Belediyesi Fasıl Ekibi, Ramazan ayına özel ezgileriyle iftar yemeğine renk katarken, sema gösterisi de ilgiyle izlendi.

IŞIKLAR: İLÇEMİZLE GURUR DUYUYORUM
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Devletimizin temsilcisi, mülkü amirimiz Sayın Kaymakamımızın şahsında bütün ilçe protokolümüze hoş geldiniz diyorum. Bu mübarek ayın kutsiyetini yaşamak için, beraber olmak için burada bulunan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık şeref verdiniz. Silivri'de kamusuyla, yerel yönetimiyle, yerel siyasetiyle çok uyumlu bir çalışmanın olduğunu, güzel işlerin yapıldığını Türkiye'de örnek projelerin, örnek güzelliklerin yaşandığını görüyoruz. Tüm bunlar, ilçemizde yaşamanın güzel olmasına, ilçemizde huzura, yarınlara, geleceğini Silivri'de umabilme düşüncesine ve güvene yansıyor. İlçemizde bu sonuçların elde edilmesinde bütün kurumlarımıza başta Sayın Kaymakamımıza onun uyumu, onun yönlendirmesi, gözetimi, denetimi için ve ayrıca bütün işadamlarımıza, derneklerimize, muhtarlarımıza, oda başkanlarımıza, kamu kuruluşlarının değerli yöneticilerine bu vesile ile teşekkür ediyorum. Ben bu uyumun sağlanması konusunda gösterilen gayreti en yakından gören, izleyen bir arkadaşınızım ve biz sadece üzerimize düşeni kolaylaştırma konusunda, daha ileriye taşıma konusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bize cesaret veren sizin hoşgörünüz.
Bu mübarek ayın kutsiyetini, birbirimizi görebilme fırsatını sağlayan, bizleri onurlandıran bütün konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.”

YORUM YAP