XXXXX

Işıklar: Hakkaniyeti Sağlayacağız


 Bu Işıklar'ın açıklaması ve olayları değerlendirmesi. Bundan sonraki tasarruf da ona ait.

AKP'DE HÜSEYİN
TURAN HEYECANI
Sürpriz bir duyum aldım geçtiğimiz günler. AKP'nin başına Metin Karakaş mı, Yalçın Yönet mi gelir tahminleri yapılırken, sürpriz bir isim daha alternatifler arasına eklendi. Silivri Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Turan'ın bu göreve gelmesi siyasi kulislerde epey hareket vaat ediyor. Ediyor etmesine de Turan'a vefa duyanlar kadar, tepki gösterecek olanların da sayısı hiç az olmayacak. Kendini kabul ettirmek için epey gayret sarf etmesi gerekecek.
Kime gerekmedi ki. Alın Selami Değirmenci anlı şanlı kongre sonrasında bile belli çevrelerin tepkisiyle karşı karşıya. Silivri'nin bir eski başkanı meclis huzurundaki yerini aldı, Turan da sağ kanada oturursa vay Işıklar'ın haline!
Silivri'de siyaset virüsünü alan insanların kurtuluşu yok. Ancak aktif olarak görev almaları ile ruhları huzura erer. Tek çıkış yolu bu anlaşılan.

AKP, TRAFİK
UYGULAMASI İLE
İLGİLİ İBB TEMASLARINDA
Edinilen bilgilere göre Silivri Belediyesi AKP'li Meclis Üyeleri Metin Karakaş, Yalçın Yönet ve Tahir Sert dün İBB'de Genel Sekreter Yardımcısıyla görüşerek, ilçe belediye meclisimizde onaylanan trafik uygulama sistemine ilişkin raporun bir an önce onaylanması için UKOME Müdürü'ne talimat verilmesini sağladı. Silivri'nin trafik sıkıntıları ilçe meclisinin kararlaştırdığı doğrultuda çözüme kavuşma umudu kazandı yeniden.

ADAMA GÖRE ADAM
İncili Çavuş, Osmanlı elçisi olarak Patagonya Kralı'na gönderildiğinde, elbiselerinin bazı yerlerinde yama varmış.
Kral bunları görünce dayanamayıp:
- "Bana senden başka gönderecek adam bulamadılar mı?" diye sorunca.
İncili Çavuş:
- Osmanlılar, adama göre adam gönderirler, cevabını vermiş. Beni de sana göndermelerinin hikmeti bu olsa gerek.

GÜNÜN SÖZÜ
İki tarafı da dinlemeden karar veren, doğru karar vermiş olsa bile adaletsizlik etmiş sayılır.
(ANONİM)

YORUM YAP