Işıklar’dan Göçengil’in adaylığına destek

Işıklar’dan Göçengil’in adaylığına destek

25.11.2017 09:48:48

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kongrede tekrar başkanlığa adaylığını koyacağını açıklayan CHP Silivri İlçe Örgütü Başkanı Suna Göçengil'e destek verdi. Işıklar, “Bundan önce İlçe Başkanlığı yapan tüm isimlere saygı gösteriyorum, hepsinin emeği vardır ama onunki çok farklı oldu. Partiye azim, kararlılık ve sevgiyi beraberinde getirdi” yorumunda bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi'nde yeniden aday olacağını duyuran Suna Göçengil'e toplantıda eşlik ederek desteğini esirgemedi.

“BÖYLESİNE FEDAKÂRCA HİZMET EDEN BAŞKA BİR İLÇE ÖRGÜTÜ YOK”
Başkan Işıklar, açıklamasında şunları kaydetti: “Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin temel niteliklerinin, değerlerinin ve bütünleyici manevî değerlerini korunması, geleceğe taşınması demokrasiye inanmış ve içselleştirmiş Cumhuriyet Halk Partisi ile mümkün olacaktır. Kim ne derse desin 94 yıldır bu memleketin çimentosunu ayakta tutmak bizim görevimiz. Cumhuriyet, kadınlarımızın omuzlarında yükselecek. Kadının eğitilmesi, toplumun geleceğidir. O anlamda ben çok şanslıyım. Bir kadın İlçe Başkanımızın olması en önemli avantajımız haline geldi. Kadınların ilçe yönetiminde bu kadar ağırlıklı yer aldığı başka ilçe yoktur. Gerçekten çok önemli bir görev yaptınız. Gözlerimin yaşardığı günler oldu. Sokak sokak, kapı kapı ilçemizi dolaşırken ayaklarınızın morardığını biliyorum. Böylesine fedakârca ve gönüllük içerisinde hizmet eden başka bir ilçe örgütü yok. Keşke hepsi böyle olsa. Silivri'de yaşamayı güzel kılan, bizi büyük bir aileye çeviren işte bu anlayıştır. Bu anlayışı burada devam ettireceğiz.

“İSTANBUL'UN BÜTÜN İLÇELERİNE ÖRNEK TEŞKİL ETTİNİZ”
Tepeden bakmayan, kendini hissettirmeden işini yapan ve bedel ödemeye de razı olan, bir şey almak için değil vermek için uğraşan bir anlayış var. Emin olun ben kimin delege olduğunu dahi bilmem. Ben Belediye Başkanı olabilirim ama Parti Başkanı başka bir şey. Bir parti üyesi olarak, Göçengil benim başkanım. O partiyi ayakta tutan, moral değerlerini yukarıda tutan, gecesini gündüzüne katarak çalışan bir anlayışı buraya kendisi getirdi. Bundan önce İlçe Başkanlığı yapan tüm isimlere saygı gösteriyorum, hepsinin emeği vardır ama onunki çok farklı oldu. Partiye azim, kararlılık ve sevgiyi beraberinde getirdi. Bu belli ki bir uyumun sonucu. Bunu hepimiz görüyoruz. İstanbul'un bütün ilçelerine örnek oldunuz. Bunu daha da geliştireceğiz. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Bu gönül birliğini gerçekten beraber sağladınız.

“BÜTÜN SİLİVRİ'YE YAYILAN ANA SICAKLIĞINDA EN BÜYÜK KATKI İLÇE BAŞKANIMINDIR”
Ben parti başkanı değilim, belediye başkanıyım. Partimin dışında el uzatmamız, gönüllerini kazanmamız gereken Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçesinin böyle büyük bir hoşgörüye sahip olduğunu göstermem için diğer siyasi görüşlerin hepsine gocunmadan, yüksünmeden gidiyor anlatıyorum. Bizim gibi düşünmeyebilir ama bizi düşman gibi görmelerinin önüne geçiyoruz. Kendimizi tanıtıyoruz, biz böyle değiliz diyoruz. Bizi daha iyi anlıyorlar şimdi. Gittikçe bunun arttığını görüyorum. Seçim sonuçlarına yansıyor. Oyunu alamasanız bile size agresif ve düşmanca yaklaşmıyorlar. Seçim bittiğinde hiçbir şey yaşanmamış gibi normale dönüyor olmamızın sebebi bu. Büyük bir hoşgörüyü, tevazuyu, gönülden ve içten gelen bir anlayışı yaşatıyoruz burada. Bunlar sizinle oluyor. Ana sıcaklığını bütün Silivri'ye yaydınız. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha iyi olacağına hiç şüpheniz olmasın. Silivri'yi ihanet etmeden bilgiyle, üretimle, teknolojiyle geleceğe taşıyacağız. Burayı birlikte koruyacağız. Buna en büyük katkıyı yapan başta İlçe Başkanımı gönülden kutluyorum. Hepinizi gönülden kutluyor, başarılar diliyorum. Kadınlarımızla gurur duyuyorum, iyi ki varsınız.”
Haber:
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki 5 Ekim Encümen kararları
Sonraki » Denge

YORUM YAP