Işıklar’dan AK Parti’ye çağrı

Işıklar’dan AK Parti’ye çağrı

20.01.2017 09:38:35

Eski Festival Alanında hayata geçirilen otopark uygulamasına yönelik tepkiler çığ gibi büyürken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar çözüm için AK Partilileri işbirliğine davet etti.

Kısa bir süre önce Emniyetin düzenlediği huzur toplantısında Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun tarafından gündeme getirilen eski Festival Alanındaki otopark düzenlemesi konusuna açıklık geçiren Başkan Işıklar, “Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğüne iki tane yazım var. Orası özel mülkiyet. Vermemek için 1,5 sene direndim. Hakkımda dava açtılar, tazminata mahkûm olduk. Şahıs mülkiyeti, İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'ne otopark ruhsatı vermesin diye iki tane yazım var. Gidip bizzat Kadir Bey'e ve Hadi Bey'e buraya otopark ruhsatı vermeyin diye resmen ifade ettim. Maalesef Büyükşehir'den otopark ruhsatı aldılar. Şimdi o ruhsatın iptalini ve bizim olan araziyi de kapamayı düşünüyorum. Çünkü orada etrafını çevir, kapısına iki tane güvenlikçi koy, para toplamaya başla gibi bir algı var. Bu doğru bir şey değil. Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü otopark ihtiyacı var diye verdiler. Tamam şahıs mülkiyeti ama bence otopark ruhsatının verileceği yer orası değildi.
AK Parti İlçe Başkanına rica ediyorum. Gidip bakabilir. Oraya verdiğimiz olumsuz görüşümüz, ruhsat verilmesin diye teklifimiz var. Büyükşehir'e ben de gelebilirim. Oradaki meclis üyesi arkadaşlarıma da söylüyorum, oradaki çarpık uygulamanın kaldırılması için lütfen girişimde bulunsunlar. Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğünden o otopark ruhsatını iptal ettirsinler. Siyasi bir bakış var bunun hizmet konularında engel olmasının kimseye yararı yok. Şahıs mülkiyetidir diye bir şey yapamıyorum, o otoparkın kaldırılabilmesi için AK Partili İlçe Başkanı ve Meclis üyelerinin desteğini bekliyorum.”

Haber Merkezi

YORUM YAP