Işıklar: Bizim ideolojimiz ahlak, adalet ve hakkaniyet

Işıklar: Bizim ideolojimiz ahlak, adalet ve hakkaniyet

20.02.2019 12:51:46

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç'la birlikte 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan Yerel Seçimler kapsamında Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı ve CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç'la birlikte Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 19 Şubat Salı günü gerçekleşen programda iki dönem boyunca yapılan çalışmaları ve inşa etmek istediği sürdürülebilir kent vizyonunu anlatan Başkan Işıklar, dernek yönetimi ve üyelerle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.

“ÖZGÜRLÜKÇÜ BİR DEMOKRASİYİ SAĞLAYACAĞIZ”
Islah Organize Sanayi Bölgesi oluşturulmasıyla ilgili çok mücadele verdiğini anlatan Özcan Işıklar, “Başvurusunu yaptığımız 3 tane Islah OSB'nin mutlaka hayata geçmesi lazım. Islah Organize Sanayi Bölgesi oluşumunun bölgemizin sorunlarına büyük ölçüde çözüm bulacağını düşünüyorum. Sürecin nasıl işleyeceğini hep birlikte göreceğiz” dedi. Birlik ve beraberlik mesajlarıyla sözlerini sürdüren Işıklar, “Dünya yeni bir felsefenin hikayesini yazıyor. Sağ sol ideolojisi kalktı. Artık demokrasilerin de yetmediği ahlak, adalet ve hakkaniyetin oluşturduğu bir özgürlükçü Cumhuriyet dönemlerine gidiyoruz. Ahlakla, adaletle ve hakkaniyetle gelecek beş yılı halkımıza yaşatacağız. Bu şehirde barış içinde, kardeşlik içinde, huzur içinde yaşamanın partisi olur mu? Olmaz, olmayacak. Bizim yapacağımız, toplumsal mutabakat hareketini yeniden başlatmak olacak. Özgürlükçü bir demokrasiyi sağlayacağız. Yine ilk defa dünyada bile ilk tarımın ve gıdanın silikon vadisini kurarak, üniversiteleriyle teknoparklarıyla Silivri'yi geleceği ile buluşturmak konusunda bir kez daha kararlı bir şekilde yola çıktık. Bunu da gerçekleştireceğiz. Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum, hepimizin yolu açık olsun, Allah yardımcımız olsun. Sağ olun, var olun.” şeklinde konuştu.

Konuşmasını bu minvalde tamamlayan Işıklar, sonrasında dernek yönetimi ve üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP