Işıklar: Bir kişi değil bir millet kazansın

Işıklar: Bir kişi değil bir millet kazansın

25.03.2017 10:13:03

Kadıköy'de CHP'nin referandum programına eşlik eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halka “Bu seçimde bir kişi değil, bir millet kazansın” diyerek vatandaşlara anayasa değişikliğine neden Hayır demeleri gerektiği ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Kadıköy halkıyla Referandum gündemiyle buluşan CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

GÖÇENGİL: BÖLÜNMEYE HAYIR DİYORUZ
Kadıköy'de halka seslenen Göçengil, “Başkan devlet kurumlarını bölgelere ayırarak ülkenin bölünmesine neden olabilecek. Bölünmeye hayır dediğimiz için bu yetkiyi Başkan'a veren anayasa değişikliğine de karşı çıkıyoruz” şeklinde konuştu

IŞIKLAR: BU SEÇİMDE BİR KİŞİ DEĞİL, BİR MİLLET KAZANSIN
Kadıköylülere seslenen Işıklar ise “Olağanüstü Hal koşullarında, son derece gergin bir seçim sürecine gidiyoruz. Ancak bunca gerilime rağmen tek bir şeyi istiyoruz. Yüzyıllardır kardeşlik, akrabalık bağlarıyla birbirine bağlı bu toplumun daha fazla ayrıştırılmaması. Bu seçimde bir kişi değil bir millet kazansın” dedi.
CHP'lilerin Kadıköy toplantısı Referandum, ülke gündemi ve yerel yönetim konularında değerlendirmeler ile devam etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP