Işıklar: Bıçaklar sürtünerek bilenirler!

Işıklar: Bıçaklar sürtünerek bilenirler!

28.07.2018 09:41:37

Üçüncü dönem belediye başkan adaylığı niyetini aşikar eden Özcan Işıklar'ın muhalifleri kendisini 2009 seçimlerinde “İki dönemden sonrası haram” söylemleriyle vurmaya hazırlanırken, Başkan Bey 2019 gerekçeleri hakkında Hürhaber'e samimi açıklamalarda bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, 2009'da 2. kez aday olduğunda “Sadece bir dönem daha istiyorum sizden, iki dönemden sonrası haram” söylemlerini hatırlatarak 2019 seçimlerinde üçüncü kez güvenoyu isteme hazırlığını sorduk.

IŞIKLAR: ALLAH'IN HAKKI ÜÇ
“Allah'ın hakkı üç” diyerek Silivri Belediye Başkanlığı ile ilgili üçüncü dönem niyetini Işıklar şöyle anlattı: “Engelli bireyler için ayırdığım yere bahçe yapmak istiyorlar. 80 Bin kişi için 30 kat yapmak istiyorlar. Ben de yaptırmamak adına direneceğim. Bir dönem daha benimle direnmeye var mısınız diye Silivri halkına soracağım… Üniversiteyi ve Teknoparkı da kurup öyle gideyim. Yoksa kişisel bir istikbal beklentim yok.

“BIÇAKLAR SÜRTÜNEREK BİLENİRLER”
Hedeflediğim projeleri 10 yılda tamamlarım diye düşünüyordum, tamamlanmasını istiyorum engellemeler ve direnmelerle mümkün olmuyor maalesef. Beni burada tutan inadım ve bu kentin direncidir. Bıçaklar sürtünerek bilenirler. Bu kenti geriye götürme çabalarıyla direncim bileniyor. Beni burada tutan sebepler bunlar. İnsanlarla iç içe geçmiş bir hayatım var, doğup büyüdüğüm kentin zarar göreceği endişesi ve ideallerim bana Silivri'yi yönetme kararlılığı, direncini göstermeye itiyor. Bu dönemde böylesinin iyi ve doğru olacağı inancını sağlıyor. On yılda yaparım demiştim, fakat yaptırtmıyorlar. Ben de onlara bu kenti yağmalattırmamak için halkımız istediği sürece burada duracağım.

“BU EMEĞİN BOZULMASINA VE DAĞILMASINA İZİN VEREMEM”
Kentimiz değişsin dönüşsün istiyorum… Yaptıklarımı geçen ve üstünlük sağlayan bir vizyon, ideal, “koruyacağım” diyen başka bir niyet görmediğim sürece buna müdahale edeceğim. Bu benim hakkım, çünkü burada emeğim var. Bu emeğin bozulmasına ve dağılmasına izin veremem.

“KENARDA ÇAKAL GİBİ BEKLEYEN BİR ANLAYIŞI SEZİYORUM”
Yapılanlara bakıyorum, bu kente zarar verilmek isteniyor. Yağmalanmak isteniyor. Kenarda çakal gibi bekleyen bir anlayışı seziyorum. Arazi mafyaları var. Kentimize kıyamıyorum, buradaki huzuru bozmak istediklerinde karşılarında olacağım.

“SİLİVRİ'DE YAŞAMAYI GÜZEL KILAN DEĞERLERE ZARAR VERİLDİĞİNİ GÖRDÜĞÜM SÜRECE MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM”
Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet değerlerini, bizi var eden kültürel değerler, Silivri'de yaşamayı güzel kılan değerlere zarar verildiğini gördüğüm anda ben burada varım ve mücadeleme devam edeceğim. Ranta karşı direneceğim.”
Haber:
Sevginar SALİ

YORUM YAP