Işıklar: Bana akıl vermeyin, Boğluca’yı bitirin

Işıklar: Bana akıl vermeyin, Boğluca’yı bitirin

19.10.2017 16:05:10

Rıfat Kutlu, Özcan Işıklar'ı kıyıların korunması, çevre bilincinin gelişmesi ve turizmin pazarlanmasında denizi ön plana çıkaracak hiçbir çalışma yapmamakla itham etti.  Işıklar, “Pislik içerisindeki yere nasıl plaj yapayım? Nedir bu eziyet, bitirin bakalım ben yapıyor muyum yapmıyor muyum?” diyerek ateş püskürdü. 

Rıfat Kutlu, Özcan Işıklar'ın her fırsatta dile getirdiği Silivri'nin deniziyle ön plana çıktığı tezine binaen bir soru yöneltti. Kutlu,  “Silivri, İstanbul'un deniz açısından belki de en önemli ilçesi. Yaklaşık 40 kilometrelik sahil şeridinin olduğu bir ilçedeyiz. Ben Sayın Başkana soruyorum; bugüne kadar denizin güzelliğini ön plana çıkarmakla alakalı bir plaj çalışması yaptınız da bizim mi haberimiz yok? Bizim ön plana çıkarmamız gereken özelliğimiz Allah vergisi denizse, ne yaptı bunu sorgulamak lazım. Ben 8 yıldır bu manada bir adım atıldığına şahitlik etmedim. Denizle ilgili Silivri Belediyesi'nin sadece bir çalışmasına denk geldik; kum temizleme makinesi adı altında bir makine soktular,  çöp işini bir firmaya adres gösterilerek ihale edilmesini sağlamak adına göstermelik de olsa bir makine aldırıp daha sonra o makine ile ilgili bir takım çalışmalar yaptılar” diye konuştu.

IŞIKLAR: UTANMIYOR MUSUNUZ?

Işıklar'ın tepkisi gecikmedi. “Siz bir kere Boğluca'yı bitirin. Bana akıl vermeyin. Pislik içerisindeki yere nasıl plaj yapayım? Nedir bu eziyet, bitirin bakalım ben yapıyor muyum yapmıyor muyum? Ben yapmayayım diye tamamlamıyorsunuz ama bitireceğiz. Boğluca'yı yapamıyoruz deyin, verin yetkisini bana, 3 ayda bitireceğim. 8,5 sene oldu utanmıyor musunuz?” tarzında karşılık verdi.

YORUM YAP