Işıklar, Ankara temaslarında

Işıklar, Ankara temaslarında

13.09.2018 13:24:06

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği bu sabah Tunç Soyer Başkanlığında, CHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da katılımıyla yönetim kurulu toplantısını Ankara'da gerçekleştirdi. Yönetiminde bulunduğu SODEM'in toplantısına katılan Başkan Özcan Işıklar, öncesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'u ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da yönetiminde yer aldığı SODEM, Yönetim Kurulu toplantısını bu sabah CHP Genel Merkezinde gerçekleştirdi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN DA KATILDI

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin yönetim kurulu toplantısına CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Yönetim Kurulu Başkanı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

TORUN'A LAVANTALI ÜRÜNLER HEDİYE ETTİ

SODEM toplantısı öncesinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya geldi. Torun'a, TÜRAM'da üretilen lavantalı ürünleri takdim eden Işkılar, “Genel Başkan Yardımcımızın güne Silivri'mizin lavanta kolonyaları ile başlamasını sağladık” paylaşımında bulundu.

YORUM YAP