Işıklar, Alpullu eylemine katıldı

Işıklar, Alpullu eylemine katıldı

24.02.2018 09:59:31

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl Başkanlıkları öncülüğünde Türkiye'nin ilk, Trakya'nın tek şeker fabrikası olan Alpullu Şeker Fabrikası'nın satılmaması için yapılan eyleme Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı. 

CHP Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl Başkanlıkları sosyal medyada örgütlenerek Alpullu'da bulunan şeker fabrikasının satılmaması için 23 Şubat Cuma günü, saat 11.00'da fabrika önünde eylem gerçekleştirdi. “Ata Yadigarı Alpullu Şeker Fabrikamıza Sahip Çıkıyoruz. Trakya'mızın Tek Şeker Fabrikasını Sattırmıyoruz!” sloganı ile davet çıkarılan eyleme CHP'li milletvekililer, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, örgütler, partililer, işçiler ve vatandaşların yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katılım sağlayarak destek verdi.

“ŞEKER FABRİKALARININ SATIŞINA DUR DEYİN!”
Şeker fabrikalarının satışına karşı çıkan Başkan Işıklar sosyal medya hesabından; “Cumhuriyetimizin en büyük hamlelerinden biri, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan ve çevresinde istihdamı, üretimi, tarımı ve hayvancılığı ayağa kaldıran büyük kalkınma örneği şeker fabrikalarımızın satılmasına “Dur” demek üzere Alpullu Şeker Fabrikamızın önündeyiz. Emeğin, alın terinin, üretimin son kalesi olan şeker fabrikalarının satılmasına ve gelecek neslimize nişasta bazlı “Sahte Şeker” yedirilmesine sizde “Hayır” deyin.” paylaşımında bulundu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP